HYVINVOIVA ÄITI

Joskus joulukuun tienoilla aloin miettiä, että minkä takia vain jotkut kohtaavat toisensa. On suuria verkostoja ja silti niin paljon yksinäisiä äitejä. Heräsi ajatus tapahtumasta, johon myös nämä kotiin jäävät äidit löytäisivät tiensä. Tämä ajatus alkoi hieman vielä jalostua kun aloin kiinnittää huomiota ystävieni saamiin blogikommentteihin. Tuntuu, että ihmisten on helppoa määritellä hyvän ja huonon äidin ero. Äidin on vaikeaa kertoa, että on ottanut omaa aikaa tai että mies on osallistunut hoitoon antamalla äidille lepoaikaa. On ehkä vaikeaa kertoa, että on pakko lähteä jo vauvan ollessa pieni tekemään töitä.

Tämän pohjalta otin yhteyttä ystävääni, toiseen tuoreeseen äitiin, meidän ihanaan Monnaan. Purkasin ajatukseni tapahtumasta ja Monna ilokseni oli heti innoissaan tästä ajatuksesta. Niin alkoi syntyä Hyvinvoiva- äiti tapahtuma. Niinkuin jo tässä postauksessa vähän vihjailinkin, että jotain meillä on suunnitteilla. Ja saanko esitellä tässä se nyt on:

Tapahtuma on siis suunnattu jokaiselle äidille, mutta erityisesti toivon, että iltapäivän aikana uskallettaisiin puhua työstä, omasta ajasta, jaksamisesta, liikunnasta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista avoimesti ja isolla sydämellä. Toivon, että tapahtuma saavuttaisi ne äidit, jotka painivat yrittäjyyden ja äitiyden kanssa, ne äidit, jotka miettivät milloin on oikea aika lähteä töihin ja onko sellaista edes? Aktiivisesta elämäntyylistä kiinnostuneet äidit ja äidiksi tulevat. Tämä tapahtuma on sellainen johon minä olisin osallistunut vuosi sitten jos se olisi silloin ollut olemassa.

Olen niin kiitollinen Monnalle ja meidän puhujakaartille, sekä yhteistyökumppaneillemme, että tämä tapahtuma tuli mahdolliseksi. Saatiin mukaan erilaisissa tilanteissa olevia äitejä, joten näkökulmia tulee monesta suunnasta. Mukana on ihanat Kirsi, Umppu ja Eve panelisteina , sekä upeat Sara ja Inari kertomassa liikuntapuolesta. Tästä tulee niin siisti iltapäivä! Facebookissa tapahtumaan pääset tutustumaan TÄÄLTÄ, Monnan blogissa juttu tapahtumassa TÄÄLLÄ.

emmakaisa

4 vastausta artikkeliin “HYVINVOIVA ÄITI”

  1. Oi wau miten siisti tapahtuma! Ja mielenkiintoiset panelistitkin ja kaikki muutenkin tosi houkuttelevaa. Voitteko järjestää vaikka Tampereelle vastaavan tapahtuman :D? Ei oo oikein mahdollista lähteä meiltä Helsinkiin asti 🙁 Tampereelle olis lyhyempi matka niin olis helpompi päästä paikalle.

    • No katsotaan mikä vastaanotto tällä tapahtumalla on, minusta olisi ihan mahtavaa järjestää tällainen Tampereellekkin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 15
Tykkää jutusta