#ilokiertoon- haaste alkaa tänään 14.2! Oletko sinä mukana?

kuva: Sonja Sjögren

 

Nyt se on virallista! Toukokuun loppuun asti kestävä #ilokiertoon- haaste, johon jokainen teistä voi osallistua.

Minulle tämä kampanja on taas yhden henkilökohtaisen unelman toteutuminen. Kaikki lähti pienestä ajatuksesta jonka jaoin bloggareidemme kesken… Yht’äkkiä meitä olikin kasa todella asiasta innostuneita ihmisiä ja saatiin aikaan nopeasti ihan mieletön porukka tekemään yhdessä tätä haastetta. En olisi mitenkään onnistunut tässä yksin, sillä minulla ei ole mitään kokemusta ennestään tällaisten tempausten järjestämisestä.

Onnea on ihmiset joilla on ammattitaitoa, sillä saatiin aikaiseksi jotain niin paljon isompaa ja parempaa mitä olisin voinut villeimmissä unelmissanikaan kuvitella. Erityiskiitoksen haluan sanoa Jyväskylän tiiminvetäjälle Ainolle ja Helsingin tiiminvetäjälle Johannalle, sekä ihanalle Sonjalle. Olisin aikalailla alkutaipaleella ilman teitä.

Meillä on mukana tässä haasteessa tosiaan Tampere, Jyväskylä. Helsinki ja Kotka. Tarkemmat tiimikohtaiset tiedot lisään postauksen loppuun. Löydät ne myös haasteen facebook- sivuilta.

#ilokiertoon on useamman bloggarin luoma hyväntekeväisyyskampanja, jonka tavoitteena on tehdä hyvää saavuttamalla omia unelmia ja tavotteita.

Oli sinun tavoitteesi laihdutus, maratonin juoksu tai ruotsin kielen opiskelu, on sinun nyt mahdollista tehdä hyvää yhdessä meidän kanssamme, samalla kun saavutat tavoitteesi.

Voit olla mukana missä tahansa tiimissä, sillä hyvä ei tunne kaupunkien rajoja. Lahjoituskohteet ovat kaupunkikohtaisia.

Jokaisesta someen jaetusta kuvasta lahjoitetaan yksi euro hyväntekeväisyyskohteelle kampanjan päättyessä toukokuun viimeiseen päivään. Kun käytät tiimisi tunnisteita instagramissa tai muualla somessa, olet mukana keräämässä tiimisi lahjoituskohteelle hyväntekeväisyyspottia.”

Me lähdemme Umpun kanssa vetämään Tampereen tiimiä. Tiimimme lahjoituskohteena on Icehearts ja nimenomaan Tampereen toiminta. Valtsimme Icehearts- toiminnan kohteeksemme, sillä kampanjan on tarkoitus tukea nuorten ja lasten liikuntamahdollisuuksia, joten Icehearts- toiminta oli kuin tehty kohteeksemme.

Tampereen lahjoittajana toimii Prime hair and beauty. Miten sitten voit olla osana haluamaasi tiimiä? Sinä et tarvi kuin jonkin tavoitteen, esimerkiksi minulla se on vetää maasta 85kg toukokuun viimeisenä päivänä. Sinulla se voi olla enemmän aikaa perheen kanssa, taikka uuden kielen opettelu, tärkeintä on, että sinulla on tavoite johon pyrit. Kun teet arjessasi jotain tavoitteesi eteen jaa se sosiaalisessa mediassa valitsemasi tiimin hashtagilla, esim: #ilokiertoontampere. Jokaisesta kuvasta joka on jaettu tiimin hashtagilla lahjoitetaan yksi (1) euro lahjoituskohteelle.

Kampanjalla on omat facebook- sivut, jossa tiiminvetäjät tsemppaavat ja jakavat omia onnistumisiaan. Siellä voit jakaa itsekin omaa hyvää fiilistä ja onnistumisiasi aivan vapaasti!

Haaste on nimenomaan hyvänmielen haaste, haasteen tavoitteena on päästä itse omaan tavoitteeseen ja samalla tuottaa iloa ja hyvää mieltä ympärilleen! Toivomme, että jaat tätä haastetta kaikille ympärilläsi ja samalla tuotat iloa eteenpäin! Pistetään kaikki yhdessä

 #ilokiertoon

Kuka mukana?

Kaupunkikohtaiset lahjoituskohteet ja lahjoittajat ovat alla:

Tampere:
Emma (100 yötä kesää)
Umppu (Prime life by Umppu)
#ilokiertoontampere

LAHJOITUSKOHDE: Tampereen icehearts ry.
LAHJOITTAJA: Prime hair and beauty design

Jyväskylä:
Aino (Aino Mäkelä)
Noora (Mansikkapilvi)
#ilokiertoonjyväskylä

LAHJOITUSKOHDE: Keski- Suomen ensi- ja turvakoti
LAHJOITTAJA: Foodin

Helsinki:
Johanna (Johanonfitness)
Kira (Coaching Kira)
Monna (Monna Treenaa)
Taru (Stuff about)
Jonna (Palasia arjestani)
#ilokiertoonhelsinki

LAHJOITUSKOHDE: Hope yhessa ja yhteisesti ry. Vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen tukeminen.
LAHJOITTAJA: Kauppakeskus Itis

Kotka
Milka (Olennaisuuksia)
Emma (100 yötä kesään)
#ilokiertoonkotka

LAHJOITUSKOHDE:
Kotkan pelastakaa lapset ry.
LAHJOITTAJA: Huuma/Power gym Kotka

Mediayhteydenotot:
Emma Suortti
Puh: 040 8388 693

Kaupunkikohtaiset mediayhteyshenkilöt:

Tampere: Emma Suortti, 040 8388 693
Helsinki: Johanna Varis, 0407740191
Jyväskylä: Aino Mäkelä,0453590848                                                                                                                    Kotka: Milka Tarkiainen, 044 5743831

Logon graafinen suunnittelu ja toteutus: Sonja Sjögren

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 10
Tykkää jutusta