Karhunpoika (oksentaa) sairastaa..

Tänään oli ihan tavallinen päivä, ihan tavallinen päivä siihen asti kun tulimme kotiin ja Emil kaaressa oksensi minun päälleni ovensuussa.

Annoin Emilille maitoa ja koitin mitata kuumeen, eihän siitä mitään tullut. Laskin hänet lattialle, mutta raukalta meinasi mennä taju. Tehtiin pesä meidän sänkyyn, meidän väliimme. Hän oksensi uudestaan. Soitin ensin acutaan, että kuinka pitkään pitää oksentaa, että pitää huolestua. Kukaan ei vastannut. Soitin hätäkeskukseen, Emil oli niin väsynyt, että ei pysynyt hereillä ollenkaan.

Pian löysin itseni ja Emilin jo ambulanssista istumasta. Tiesin, että hätä ei ollut niin suuri, mutta hyvä hänet oli tarkistaa, vaikka kyllä tämä meni jo hieman dramatiikan puolelle. Hän oksensi taas. Kaikesta huolimatta Emil jaksoi hymyillä pehmonallelle ja naureskella ensihoitajille. On se aika poika se meidän Emil.

Varasin jo päivälle junan lähteäkseni Emilin kanssa Haminaan. Ei tänä viikonloppuna, tänä viikonloppuna me odotetaan milloin me alamme oksentamaan. Toivottavasti emme ollenkaan.

Tänään oli ihan tavallinen päivä siihen asti kunnes näin rakkaan lapseni niin kipeänä, että en ole koskaan nähnyt. Voi rakasta. Nyt onneksi osmosal pysyy nähtävästi sisällä.

emmakaisa

3 vastausta artikkeliin “Karhunpoika (oksentaa) sairastaa..”

  1. Otsakuumemittari! Löi testeissä korvamittaritkin ja aivan älyttömän kätevä kyllä pienokaisen kanssa. Makuasioita varmasti, mutta itse vauvan kanssa todennut kyllä ihan timantiksi.

    Pikaista paranemista pienelle miehelle 🙂

    • Timo just haki korvamittarin! No pääasia, et jollain saa mitattua 😛 Korvamittarilla tulee vaan vähän korkeet arvot…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 6
Tykkää jutusta