Onko olemassa oikeaa aikaa?

Oletteko ikinä miettineet, miten paljon aikaa meillä menee siihen, että mietimme asioiden oikeaa ajoitusta tai niiden oikeaa aikaa. Milloin on oikea aika mennä naimisiin? Milloin tehdä lapsia? Ja lista vaan jatkuu..

Ihan ensimmäiseksi voin sanoa, että meillä ei olisi lasta jos olisin jäänyt odottamaan, että äidin vaistoni heräävät tai että meistä tuntuu oikealta. Minun äidin vaistoni heräsivät ehkä joskus elokuussa, neljä kuukautta lapseni syntymän jälkeen.

Nyt mietin, että mikä on oikea aika laittaa lapsi päiväkotiin? Mikä on oikea aika mennä töihin? Mietin paljon tulevaisuuden ajoituksia? Haluttaisiinko me ehkä kuitenkin toinen lapsi, jos halutaan niin pitäisikö sitä haluta nyt? En kyllä itse haluaisi vielä.. Mutta haluanko koskaan? Onko sillekään lopulta oikeaa aikaa.

Minulta kysyttiin yhdessä työhaastattelussa taannoin, että missä haluaisin olla kymmenen vuoden päästä. Jäin aika sanattomaksi. Mietin hetken ja aika yksioikoisesti vastasin, että haluan olla onnellinen. En tiedä mitä seuraavan kymmenen vuoden aikana tapahtuu, mutta se mitä ikinä elämä eteen tuokaan, olkoon meille hyvästä ja tehköön meidät onnelliseksi.

Koen, että ne ratkaisut mitä nyt teemme tällä hetkellä ovat meidän perheellemme oikeassa ajassa, ne tapahtuvat silloin kun niiden kuuluu tapahtua ja näin asioiden kuuluu mennä. Meidän elämässämme on nyt oikea aika siinä tapahtuville asioille. Se mikä tuntuu meistä nyt oikealta ajoitukselta, ei ehkä ole naapurin oikea aika. Ja jollain tavalla uskon, että kaikilla asioilla on tarkoitus, jokainen tilanne ja tapahtuma tulee elämässämme eteen tarkoituksesta ja jokainen asia on tarkoitettu meitä kasvattamaan. En usko sattumiin, uskon opetuksiin.

Minun täytyy oppia luottamaan, että elämä kantaa ja kyllä kaikki järjestyy. Minun täytyy myös oppia luottamaan itseeni, että valitsen elämässä oikeat polut ja näin asioiden vaan kuuluu mennä.

Minun täytyy oppia ymmärtämään, että minä olen vahva ja osaan sen mitä teen, olen tosi hyvä näin. Elämässä ei tule ehkä ikinä sitä oikeaa aikaa asioille. Asiat vaan menee juuri niinkuin niiden kuuluu mennä. Minä uskon, että meidän elämässämme asiat menevät juuri nyt sinne oikeaan suuntaan.

Jos sinua mietityttää, että milloin on oikea aika mennä äitinä töihin, niin tuleppa miettimään sitä yhdessä meidän kanssa äiti- päivään. Yli puolet paikoista on jo lunastettu, että kannattaa pitää kiirettä.

Kannustetaan toinen toistamme ottamaan aikaa itsestään huolehtimiselle kaiken kiireen keskellä, sillä hyvinvoiva äiti on hyvä äiti!

Panelisteina tapahtumassa on nämä kolme ihanaa äitiä :

Tapahtumassa on lisäksi luento: Liikunnan aloitus raskauden jälkeen, puhujana: osteopaatti Sara Lexmond

Päivän päättää helppo kehonpainotreeni jokaiselle, ohjaamassa: Inari Mölsä

Kysymyksiä panelisteille ja puhujille saa laittaa etukäteen osoitteeseen: [email protected] (halutessa kysymykset esitetään nimettöminä)

Sitova ilmoittautuminen: [email protected]

Hinta 49€ / hlö
Tapahtumaan mahtuu 20 henkilöä.

emmakaisa

4 vastausta artikkeliin “Onko olemassa oikeaa aikaa?”

  1. Oon samoilla linjoilla..koskaan ei oo täydellinen aika. 😀

  2. Vitsi tää teidän tapahtuma kuulostaa ihan tosi hyvältä! Harmi että on matkaa Helsinkiin, oiskin ollut tällä suunnalla niin olisin heti mukana 😀

    • Jos näyttää että toi on menestys, niin vedetään Tampereella sama setti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta