Meidän koti: makuuhuone 1/2

*sis mainoslinkkejä

Minulta on toivottu postausta meidän kodista ja nyt kun täällä alkaa pikkuhiljaa näyttää siltä miltä haluankin, voin postaussarjaa pikkuhiljaa toteuttaa.

Kun muutimme tänne ostimme ikeasta uuden sängyn vanhan tilalle. Meille oli tärkeää, että sänky on itsessään näyttävä, sillä makuuhuoneeseen ei juurikaan muuta mahtuisi. Vaadimme sängyltä myös säilytystilaa, joten päädyimme ostamaan tämän brimnes- rungon ja siihen sopivan sängynpäädyn. Ollaan oltu tähän tosi tyytyväisiä, vaikka miinuksena pitää sanoa, että sänky on vähän korkea, niin jos Emil on sängyllä niin pitää olla ekstratarkka, että hän ei muksahda sieltä lattialle.

Toinen pieni miinus on se, että kun Emil nukkuu meidän välissä aamuisin, on hän alkanut tyhjentää sängynpäätyä meidän päällemme herätessään. Se nyt on toisaalta meidän valinta säilyttää siellä tavaraa, että ei siitä voi sänkyä moittia.

Päätin alunalkaen, että en laita meidän sänkyymme päiväpeittoa. Tykkään rennoista sisustuspetauksista ja jotenkin ajattelin sen toimivan meilläkin. Ehkä sen jonkin aikaa toimikin, muta pikkuhiljaa silmäni alkoi kaivata skarpimpaa petausta ja jollain ikean reissulla mukaani tarttui pieni päiväpeitto puolen sängyn päälle. Tämäkään ei minua tyydyttänyt, joten lopulta tilasin Ellokselta meille setin jossa oli päiväpeitto ja tyynynpäälliset.

Koko makuuhuoneen lookista tuli heti paljon skarpimpi ja olen ollut tähän ratkaisuun tosi tyytyväinen. Nyt minulla on sitten vielä vaiheessa makuuhuoneen lipaston päälynen ja kun saan sen valmiiksi, niin postailen siitä sitten. Meille on tulossa eteiseen pieni remontti ja haluisin vähän viilata meidän olohuonetta, mutta minun pitää ensin hieman lämmitellä Timoa sille ajatukselle hahhaha. En ymmärrä miten hän ei ole innoissaan kaikista minun ideoistani?

Tora- päiväpeitto: TÄÄLTÄ*, Tora- tyynynpääliset: TÄÄLTÄ*, 6- osainen lakanasetti: TÄÄLTÄ*

muu makuuhuoneen sisustus: TÄÄLLÄ*

EDELLINEN POSTAUS: ONKO OLEMASSA OIKEAA AIKAA?

#ilokiertoon haaste TÄÄLLÄ, olethan jo mukana?

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 7
Tykkää jutusta