Piristystä sisustukseen valolaatikolla

*kaupallinen yhteistyö: Jollyroom

En tiedä kuka tuon valolaatikon* on keksinyt, mutta hän on nero. Olet varmaan tähän sisustuselementtiin törmännyt jo monessa paikassa, muta jos et vielä ole, niin nyt tormäät.

Hankittiin jollyroomilta meillekin oma valolaatikko kuun vaihteessa. Olin haaveillut omasta boksista jo ennenkuin Emil syntyi ja kun sain jollyroomilta yhteistyöehdotuksen, en voinut siitä kieltäytyä. Ehkä osittain näin sen osana Emilin huonetta, osittain oli oma lehmä ojassa.. Saan kivoja kuvia ja siis Emilin synttärit! Miten ihana osa tuo onkaan koristelua. Olisin halunnut itseasiassa laittaa valotaulun meidän olohuoneeseen, mutta tällä hetkellä sijainti on täysin mahdoton, sillä Emil repii kaiken alas mihin yltää.

Emilin huoneessa laatikko on toiminut hyvänä iltasadun lukuvalona* ja kivana osana sisustusta. Olen ehkä maailman huonoin keksimään tauluun mitään järkeviä tekstejä, joten sinällään hankinta oli ihan 5/5. Saatiin onneksi mukana ekstrakirjaimia*, niin ei ainakaan valikoimasta tule puutetta.

Olen muutenkin tosi iloinen siitä miten kivaksi sain Emilin huoneen sisustettua.. Ajattelinkin jatkaa meidän sisustuspostaus sarjaa heti makkarin valmistuttua Emilin huoneesta, sillä se on ehkä makuuhuoneen jälkeen eniten kuvauskunnossa… Emil varmaan arvostaa sitä ihan yhtä paljon hahah..

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta