Ne aurinkoiset ja valoisat illat

Tulin nyt vaan pelkästään fiilistelemään näitä koko ajan valostuvia iltoja. Lähdettiin rakkaan kummityttöni synttäreiltä viideltä ja ehdittiin kuvata vielä täysin hyvin tämän päivän lookki. Vaikka ajettiin ehkä hetki kilpaa auringonsäteiden kanssa, oli vähän ennen puoli kuutta vielä vallan valoisaa.

Rakastan keväässä ehkä eniten valoa. Fiilistelen sitä valoa päivisin ja iltaisin, mietin vasta yksi päivä miten ihanaa on kun päivätkin ovat paljon valoisempia, vaikka olisi ihan harmaakin päivä. Odotan muutenkin kovasti kevättä ja siinä se on, ihan lähellä.

Olen myös tosi inspiroitunut tämän kesän muodista, rakastan tätä vaaleanpunaista aaltoa niin paljon, että olen nyt laittanut vallan lilaa luomiin monena päivänä. Tilauksessa on myös muutaman kengät kevääksi, enkä malttaisi odottaa, että ne ovat postissa. Olen ihan fiiliksissä kesän kenkämuodista. Olisi kiva kuulla teiltä, että haluisitteko kuulla enemmän näistä minun kevätmuodin tuulista niin pukeutumisessa kuin meikissäkin? Paina vaikka <3 jos sellaiset jutut kiinostaa! Itse tekisin niitä nimittäin tosi mielelläni. En vaan ole esimerkiksi pukeutujana koskaan kokenut olevani kovin inspiroiva :D!

 

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 24
Tykkää jutusta