Tää on vaan mun juttu!

yhteistyö: Prime hair and beauty/ B- long

Pohdittiin tätä muutosta kampaajani Hannan kanssa tosi pitkään. Vielä häiden jälkeen vannoin, että minun päässäni ei enää pidennyksiä nähdä, mutta raskauden jälkeisen sulkasadon jälkeen pidennysten laitto alkoi tuntua erittäin potentiaaliselta vaihtoehdolta.

Tykkäsin tosi kovasti burgundysta liukuvärjäyksestä, mutta aika aikaansa kutakin. Olen koittanut päästä eroon tästä tummasta päähänpinttymästäni, mutta aina minä palaan samaan tuttuun tukkaan. Kun Hanna- Lovisa sai pidennykset kiinni en edes osannut oikein olla innoissani kun minulla oli vaan niin normaali olo. Sanoinkin, että tunnen taas oloni itsekseni. Hius on ihan uskomattoman luonnollisen tuntuinen ja näköinen ja teipit todella huomaamattomat.

Tämä on minulle ensimmäinen kerta kun laitettiin teippipidennys. Minulla on ollut tähän asti aina ompelupidennys ja olen sen suurimmaksi osaksi itse itselleni laittanut. Olen ollut tosi skeptinen teippipidennystä kohtaan, mutta päätin nyt antaa tälle mahdollisuuden. Tulen kyllä kertomaan kokemuksia teille heti kun olen päässyt tämän kanssa sinuiksi. Teippi pidennykseen päädyimme sillä halusin kokeilla virgin hairia ja B- longilla sitä on saatavina vain sinettien ja teippien muodossa.

Minulle laitettiin tällä kertoaa B- longin virgin hairia. Minulla on ollut ennenkin B- longin karvaa päässä, joten olin tosi luottavainen hiuksen laatuun. En kestä jos pidennys menee sellaiseksi oravanhännäksi vaan vaadin siltä oikeasti hyvää laatua. Tätä neitsythiusta voisi kutsua pidennysten ferrariksi, sillä se on todella korkealaatuista vähäisen käsittelynsä vuoksi.

Tuota B- longin neitsythiusta mitä minulle laitettiin voi ihan huoletta värjätä, kihartaa ja föönailla. Nimi virgin hair tulee siitä, että hiusta ei ole värjätty laisinkaan. Hyvällä hoidolla hius voi olla vielä vuodenkin päästä ihan pelikunnossa. Tuota neitsythiusta voi tosiaan värjätä ihan minkä väriseksi vaan, ja saatavilla sitä on kymmenessä eri värissä. Minulla hiusta ei tarvinut värjätä, mutta jos nyt haluisin muutosta hiusväriini, olisi se tehtävä pidennysten värin avulla, sillä nyt annetaan hiusteni levätä jatkuvalta värjäykseltä.

Lisää tietoa B- longin hiuksista saat TÄÄLTÄ

Olen ihan supertyytyväinen lopputulokseen, teippi on niin paljon kevyempi kuin ompelupidennys, mutta toki vasta käytäntö näyttää, että miten se minun käytössäni alkaa toimia. Uskon, että ihan hyvin.. Toki pieniä haasteita asettaa tuo Emil joka tuppaa repimään kaikkea hiusta mistä vaan saa kiinni.. Noh, eiköhän tämäkin ole joku vaihe ja kohta hiukseni saavat levätä. Onneksi teipit saa aika vaivattomasti takaisin jos ne jää tuon minin kouraan 😀

 

emmakaisa

7 vastausta artikkeliin “Tää on vaan mun juttu!”

  1. Tuo virgin hius on ihan huippu. Minulla on ollut pidennykset vuosia ja nyt ensimmäistä kertaa laitettiin tuota virginia about vajaa puoli vuotta sitten. Tosi hyvälaatuinen, ei takkuunnu ei kiharru kun kastuu. Minulla on sineteillä.
    Ompelutekniikalla oli vuosia mutta sinetit on kuitenkin lopulta paremmat

  2. Ne voi ihan oikeesti olla neitsyt hiuksia, onhan pidennykset aitoja hiuksia eli jonkun tytön/naisen päästä leikattuja. Siksi ne on niin kalliitakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 6
Tykkää jutusta