Yksi ja puoli päivää meidän kanssamme

Kuvasin teille pari päivää videota, tai ainakin koitin kuvata- välillä koko homma kyllä unohtui. En ole ennen kuvaillut tuolla tavalla päivääni kun liikuskelen ulkona ja huomasin, että minua hieman hävetti kuvailla kävellessäni, jotenkin sitä ehkä tunsi itsensä hieman idiootiksi kun puheli yksinään kameralle. Ette siis usko miten otti aivoon kun 1. tajusin, että yksi ulkopätkä ei ollutkaan tallentunut kameralle, 2. kun vahingossa poistin toisen. Noh, tämä oli eka kerta ja pakko sanoa, että tykkäsin kyllä tosi paljon tämän tekemisestä.

Se mitä nyt tarvitsen on parempi kamera tähän puuhaan. Tarvisi ehdottomasti nähdä mitä kuvaa, sillä nyt haaste oli, että kaikki mitä itse kuvasin oli hieman arvailun varassa, siis se mitä tallentui videolle. Toinen haaste oli, että käden varassa kuva oli vähän heiluvaista – onnea on silti pitkät kädet on selfiekeppi omasta takaa. Teen näitä kyllä jatkossakin ehdottomasti lisää, nyt kun huomasin, että ei siihen kuole vaikka joku näkee kun kuvailee itseään kaupungilla.. Eikös se ole tätä päivää?

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 17
Tykkää jutusta