ARVATKAA MITÄ!!!!

Muistatteko TÄN postauksen?

Mä sain tänään mun unelmien työpaikan. MÄ SAIN SEN TYÖN MITÄ OON AINA HALUNNUT!!!! Mie oon niin onnellinen, että tirautin ihan itkun kun asiaa kävin ajattelemaan. Tästä alkaa ihan uusi elämänvaihe. Nyt ei sanat oikein riitä tätä tunnetta kuvaamaan, mutta olen niin onnellinen, niin onnellinen että en vaan pysty käsittelemään tätä.

Ei muuta.

 

emmakaisa

15 vastausta artikkeliin “ARVATKAA MITÄ!!!!”

  1. Tosi tosi paljon onnea! Oon tosi iloinen sun puolesta 😄. Minkälaisen työn nyt siis sait?

    • kiitos 🙂 Sain noita sairaanhoitajan hommia sieltä mielenterveys ja päihdepuolelta, missä haluankin tehdä töitä. Enempää en sit halua kertoa täällä blogissa, kun haluan et toi työ on ihan sit oma juttunsa!

  2. Onnea!! Tuliko oikein lottovoitto tällä alalla, eli pelkkä yksivuoro eli ah niin ihana aamuvuorotyö??

    • No kuule tuli 😀 Ja tuli vielä mielenterveys päihdepuolelta, eli itselleni voisi sanoa, että melkeimpä euro jackpotin päävoitto 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 106
Tykkää jutusta