Ei oo mitään tekemistä…

*yhteistyössä Name it

Muistan joskus googletelleeni, että mitä alle yksivuotiaan kanssa voi tehdä… En ole oikein muskarityyppiä ja ei me olla kyllä sinne vauva jumppaankaan koskaan päästy. Huomaan, että tekemiset tapahtuu paljon nykyään kotona, taikka ystävien luona leikittyihin lattialeikkeihin, mutta silti koen, että tekemistä on paljon. Mitä vanhemmaksi Emil kasvaa sitä enemmän mahdollisuuksia meillä on.

Odotan aikaa, että pääsemme puuhailemaan ulos ja sadepäivinä voimme yhdessä keksiä sisällä leikkejä. Olen itseasiassa tosi hyvä rakentamaan legoilla vaikka ei uskoisi! Tällä hetkellä bravuurini on yllättyä aina kun Emil kömpii tiipiistään ulos..Suurinta hupia on kuitenkin ajella leikkiautolla ja etenkin kavuta sen päälle ja pois päältä noin sata kertaa yhtäsoittoa.

Kun sain yhteistyöehdotuksen Name It:iltä liittyen Unplug and play- kortteihin, en voinut kieltäytyä. Korttien ajatuksena on tarjota ideoita leikkien tueksi ja antaa vaihtoehtoja tekemiselle teknisten laitteiden sijaan. Kortit ovat ehkä hieman vanhemmille lapsille suunnattu kuin Emilille, mutta aion säästää ne meidän leikkeihimme vähän vanemmalle iälle. Etenkin niille päiville sitten kun ideat loppu kesken.

Meidän Emil ei oikein ymmärrä padin päälle ja olen tosi iloinen siitä. En kyllä sitä hänelle opetakkaan, sillä hän kyllä oppii sen itse kun on sen aika, varmaan turhankin hyvin. Hyvin nimittäin näkee, miten lapset matkii kaiken. Emil laittaa jo puhelinta korvalle ja minun korvalleni myös.. Pyrin ihan ehdottomasti siihen, että meillä leikitää ensisijaisesti muuten kuin elektroniikalla… Tiedän, että on helppoa sanoa nyt, mutta jos ei mitään yritä niin ei missään voi onnistuakkaan. Tottakai on sadepäivät ja hetket kun sitä turvautuu ihan mihin tahansa oljenkorteen, mutta olen minä siitäkin pitänyt kiinni, että ipad ei meillä kuulu ruokapöytään. Asiat tietty hankaloituu kun Emil kasvaa, mutta niin kauan kun vaan voin pitkittää elektroniikan kuvaan astumista niin minä sitä yritän.

Unplug and play- kortit löydät name it myymälöistä, mutta löydät ne myös netistä, josta voit ne ilmaiseksi itsellesi ladata. Korteista on julkaisematta vielä kaksi erää ja edellisiä voi myymälöistä käydä kyselemässä jos et tykkää niitä tulostella.

Mikä on sinun mielestäsi kivointa puuhaa lapsen kanssa?

Emilin paita: Täältä

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta