Näillä tuotteilla helppo ja edullinen contour- meikki.

sis. mainoslinkkejä

Olen kehittänyt itselleni niin pinttyneet meikkirutiinit, että niistä poikkeaminen tuntuu todella oudolta. Meikkirutiinini näyttävät hyvin pitkälti edelleen samalta kuin TÄSSÄ postauksessa. Kiireisinä aamuina olen kuitenkin alkanut korvaamaan voidemaisen varjostuksen puuterimaisella varjostuksella ja yleensä teen varjostuksen jopa vain aurinkopuuterilla. Jos minulla on aikaa, niin paneudun paljon perusteellisemmin varjostuksiin, jolloin contour paletista on paljon iloa. Noista paleteista löytyy yleensä myös ihan kohtalainen highlighter, sillä jostain syystä itse en ole kauhean fiiliksissä jos poskeni hohtavat kuin peilipallot.

Seuraavilla tuotteilla saat aikaiseksi jo vallan peittävän ja kestävän pohjan. Muistathan panostaa kuitenkin pohjustukseen. Itse koen, että puhtaalla kosteutetulla iholla meikki kestää vallan hyvin.

 

  1. Minulla on nyt ollut kokeilussa maybellinen fit me- meikkivoide sävyssä 220 eli natural beige. Meikkivoiteen hinta- laatu suhde on oikein hyvä. Tämä ei ole ehkä peittävin meikkivoide, mutta kestää kyllä hyvin koko päivän kasvoilla. MEIKKIVOIDE TÄÄLTÄ*
  2. Peitevoiteena käytän silmien alla, leualla ja otsalla fit me:n peitevoidetta. Tykkään peittävyydestä ja voiteen kestävyydestä. Kuten yllä, minusta tämä on erittäin kohtuullisen hintainen. Ehkä sen takia se onkin aina loppu kaikkialta 😀 PEITEVOIDE TÄÄLTÄ*
  3. Irtopuuteri on minun meikkipussini must tuote. Itselläni on itseasiassa tällä hetkellä grimasin ja rimmelin irtopuuterit käytössä, mutta esimerkiksi TÄMÄ* puuteri ajaa varmasti asiansa. Grimasin tuotteita kannattaa kysellä esim. punanaamiosta.
  4. Viimeisenä tuotteena minulla on TÄMÄ contour kit. Hyvillä sudeilla contourista saa helposti skarpin, mutta myös häivytystä ei kannata yhtään väheksyä. Tykkään TÄSTÄ real techniques;sin sivellinsetistä ja siihen toki lisänä beauty blenderiä (itselläni on se iconin halpaversio).

Jos hyvää ja edullista kosteusvoidetta etsit, niin kannataa suunnata lidliin, olen ihan heidän tuotteidensa fani. Ostin just joogamaton sieltä ja olen sillekin ihan myyty 😀

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 10
Tykkää jutusta