Ainutlaatuisia (blogin kannalta hyvin hiljaisia) päiviä.

Nyt on ihan pakko pyytää vähän anteeksi kun en ole päivitellyt blogia pariin päivään, siihen on kuitenkin ihan pätevä syy.

Sain keskiviikkona toisen parhaan ystäväni tänne Tampereelle kylään. Kotkan ystävät Tampereella ovat aina jotain super extraa, suoranaista luksusta ja nämä pari päivää ovat olleet monella tavalla tosi ainutlaatuisia, sillä tällaista hetkeä näiden tyttöjen kanssa en tule kokemaan hetkeen.

Istuttiin eilen syömässä, me kolme, minun kouluaikaiset ja nykyisetkin parhaat ystävät. Kahdella oli lapsi isien kanssa nukkumassa ja yhdellä vatsassa odottamassa pian saapuvaa laskettua päivää. Hassua miten ajat muuttuvat ja puheenaiheet sen mukana. Nyt mietittiin tulevaa synnytystä ja millaista vauva- arki meillä täällä on. Puhuttiin menneistä ja suunniteltiin tulevaa. Kertoo paljon meidän viikonlopusta, että kuvasaldoa kerääntyi vallan kahden kuvan verran ja kuitenkin kolmesta kaksi bloggaa :D.

Minusta on niin ihanaa, miten saan kasvaa ystävieni kanssa. Juuri eilen mietittiin meidän villejä sinkkuvuosia parikymppisinä kun sitä valvottiin aamuun asti ajellen Salla fiatilla viltit ympärillä kun lämmitys ei toiminut. Tanssittiin aamuun asti tyhjässä baarissa vaan koska haluttiin. Muistan vielä elävästi kun joskus läpi valvotun yön jälkeen käytiin aamukahvilla ensimmäisellä auenneella huoltoasemalla. Minä lähdin siitä töihin ja Salla minun luokseni nukkumaan. Muistan vielä miten ala- ikäisinä liftattiin Elisan mökiltä veneellä lähibaariin laulamaan karaokea..  Onko teillä ystäviä jotka ovat olleet matkassa ihan nuoresta asti?

Nyt valvottu yö on lähinnä vauvan vuoksi ja aamulla puoli seitsemän ihan kohtuullinen aika herätä. Toisaalta on onni, että on ollut nuorena hieman huoleton, sillä nyt on monta hauskaa muistoa ja sitten taas vastapainona huolta huomisesta ja ihan erilaista vastuuta jaksaa tänä päivänä paljon paremmin!

Nyt pistän kamat kasaan ja suuntaan kohti Haminaa, meillä on edessä viikon loma siellä Emilin kanssa, sillä en tiedä milloin sellainen on seuraavaksi meille enää mahdollista. Palailen illalla vielä tennarinpesuvinkkien kanssa blogiin, mutta nyt kiirehdin pakkaamaan, sillä pian pitää lähteä. Ihanaa kun ei tarvi miettiä, että miten saan taas kaikki tavarat Tampereelle kun minun appivanhemmat nimittäin tulevat ensi viikonlopuksi kylään!

Ja hei saan arvottavaksi pari lippua go expoon, joten ajattelin pistää arvonnan pystyyn kun saan 500 seuraajaa facebookissa täyteen;)

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Ainutlaatuisia (blogin kannalta hyvin hiljaisia) päiviä.”

    • Aika ystävien kanssa on kyllä hyvä syy mihin tahansa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 6
Tykkää jutusta