Vauvajuhlia ja ihana Kotkan klubi.

Vietimme eilen rakkaan ystäväni vauvajuhlia Kotkan klubilla ihanissa tunnelmissa. Onnistuimme yllättämään Sallan melkein täysin, vaikka meinasimme Elisan kanssa mokata monta kertaa Sallan ollessa kylässä Tampereella. Olen varmaan kertonutkin, että rakastan yllätysten järjestämistä ystävilleni ja sain suurta nautintoa näidenkin juhlien järjestämisestä. Koska halusimme järjestää parhaalle parasta, valittiin juhlatilaksi aivan upea Kotkan klubi.

Klubin juuret on pitkällä Kotkan historiassa ja siksi minusta on todella tärkeää, että sen toimintaa on lähdetty jatkamaan. Niina ja Niko ovat remontoineet klubin aivan mielettömän upeaksi ja vanha tila huokuu tyylikkyyttä ja arvokkuutta. Näen klubin tosi monikäyttöisenä paikkana ja nytkin tila oli kuin tehty meidän juhlillemme.

Tarjoolla meillä oli alkumaljat, salaattibuffet ja lopuksi ehkä kaunein näkemäni maha- kakku ikinä. Tarjoilut olivat niin herkullisia, että en ole hetkeen syönyt yhtä hyvää ruokaa. Henkilökunta oli mitä ystävällisintä ja muutenkin klubin rento, mutta tyylikäs ilmapiiri loi loistavat puitteet juhlalle.

Paikalle oli kokoontunut Sallan lähimpiä ystäviä ja sisko, ohjelmassa oli rentoa juttelua, kuvien arvailua, lahjojen avaamista ja lopuksi kirjoitimme kaikki Sallalle jotain ihanaa tuleviin päiviin. Juhlakalu oli päivästä todella otettu ja uskon, että kaikilla jäi tosi hyvä mieli juhlista.

Suosittelen vilpittömästi Klubia vaihtoehdoksi, mikäli mietit Kymenlaaksossa juhlien järjestämistä. Henkilökunnan kanssa saa varmasti räätälöityä juuri sinun näköiset juhlat ja ainakaan tarjoilut, sekä tila eivät voi mennä enempää nappiin tuossa paikassa. Toivoisin, että lähikuntien ihmiset lähtisivät reippaasti tutustumaan klubin brunssiin ja aivan mahtavaan lounaaseen, sillä tällaisia tyylikkäitä ravintoloita Kotka kaipaa. Vaihtoehtoja ei nimittäin näillä nurkilla todellakaan ole liikaa.

Minusta tuntuu, että olen järjestänyt koko kevään erilaisia juttuja ja vielä olisi meidän Emilin synttärit ja abien bileet toukokuussa. Nautin ihan todella kovasti erilaisten juttujen järjestämisestä, mutta nyt alkaa tuntua, että kun toukokuu on ohi en hetkeen järjestä yhtään mitään.

Me Emilin kanssa vietetään täällä Haminassa seuraavat viisi päivää, jonka jälkeen on taas pitkä aika ennen kun tulemme seuraavan kerran, saa nähdä, että tullaanko ennen kuin minulla alkaa työt ollenkaan. Nyt sitten ei auta kuin sarjatavata ihmisiä, hyvin on kyllä taas saanut päivät täyteen tekemistä :D! Niin jo ai kauhea, eilen minun viettäessäni vauvajuhlia Emil päätti nousta ilman tukea seisomaan.. Saa nähdä mitä seuraavat päivät tuovat tullessaan…

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 11
Tykkää jutusta