Äiti- vauva jumppaa videolla!

En tiedä muistaako kukaan enää kun kävimme Emilin kanssa marraskuun lopulla kuvailemassa jumppavideon Kauneus ja terveys- lehteen. Lehti tuli tänään ulos ja sen myötä meidän tekemämme jumppavideo.. Pitääkin kokeilla itsekin tuota jumppaa, sillä Emil on aika paljon isompi kun tuolloin. Toisaalta nyt voi olla jo hieman haasteellista jumppailla tuon ikiliikkujan kanssa.

Me vietämme viimeistä iltaa tänään Haminassa, huomenna lähdetään kotia kohti.. Meille on ilmestynyt uusi kaapisto eteiseen, enkä malttaisi odottaa, että pääsen sen näkemään. On muutenkin tosi ihanaa päästä kotiin, vaikka kiva on ollut olla täällä vanhempien nurkissakin lojumassa. Voin kertoa, että on nimittäin ollut ihan viiden tähden luksusta, että minun isä on hakenut Emilin joka aamu kun hän on herännyt ja minä olen jatkanut uniani! Paitsi tänään aamulla kun herättiin melkein kahdeksalta… Heräsin ennen Emiliä, se on jo ihmeellistä 😀

Tämän linkin takaa nyt kuitenkin löytyy se video, antoisia jumppahetkiä :)!

http://www.kauneusjaterveys.fi/treeni-ravinto/liikunta/jumppaa-vauvan-kanssa-katso-video

emmakaisa

Yksi vastaus artikkeliin “Äiti- vauva jumppaa videolla!”

  1. Voi, minulta on mennyt tämä postaus kokonaan ohi.. Olen nimittäin odottanut innolla tätä jumppavideota 🙂 Emil oli kyllä tosi suloinen ja sinä taas niin kauniina! Kiitos treenivinkeistä, menee heti testiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta