Mä niin haluaisin oman pt:n..

Olen monesti miettinyt miten ihanaa olisi jos olisin niin rikas, että voisin palkata itselleni pt:n… Ymmärrän täysin ihmisiä, jotka treenaavat pt:n kanssa useita vuosia ilman mitään suurempia tavotteita. Minulla ei juuri tällä hetkellä ole oikein minkään näköistä saliohjelmaa ja jotenkin salille lähteminen yksinään on tosi hankalaa muutenkin.

Minulla olisi kyllä siis aikaa varmasti ja se nyt on minusta itsestäni kiinni, että lähdenkö vai en..Minulla on kaikenlaisia ajatuksia mitä haluaisin tehdä ja miten, mutta jotenkin kotiin on niin paljon helpompi jäädä juuri nyt. Tuossa instassa tätä vähän jokunen viikko sitten sivusin, että mietin muutenkin miten yhdistäisin työ- elämän ja liikunnan, siis nimenomaan sen lihaskunnon huoltamisen, tiedän pääseväni lenkille niin paljon kuin haluan..

Minä pallottelen nyt erilaisten vaihtoehtojen välillä, mietin salijäsenyyden siirtämistä tfw:lle, missä raamit olisi valmiit. Raahautuisin paikalle ja tekisin mitä sanotaan, saisin kovan zempin muilta treenaajilta ja lähtisin energiaan pursuten tehokkaan tunnin jälkeen kotiin. Toisaalta kaipaan ehkä kuitenkin sitä omaa rauhaa treenata, mutta olisi kiva jos joku treenaisi kanssani tai, että minulla olisi siis joku, joka hoitaisi ajatustyön ja minä vaan saapuisin paikalle ja tekisin. Tehokkuus on nimittäin päivän sana, parin tunnin haahuilulle ei ole aikaa jos halajan käydä treenaamassa useammin kuin kerran viikossa.

Varmaan nyt alkuun jää kaikki ylimääräinen, sillä uuden arjen opettelu on jo itsessään tosi raskasta. En haluaisi viedä Emiliä päiväkotipäivän jälkeen vielä lapsiparkkiin, joten haluisin hoitaa harrastukset pois alta ennen tai jälkeen töiden… Se mikä on ihan varma on se, että mitään mikä aiheuttaa päänvaivaa en tee, sillä en jaksa stressailla turhista. Kesä tulee ja liikuntaa voi harrastaa niin monella eri tavalla. Minä kuitenkin tykkään tosi paljon käydä treenaamassa, joten olis kiva saada se taas rutinoitua ja uskon, että tarvin nyt vähän takapuolellepotkijaa saadakseni homman taas käyntiin…

Sitten tulee se raaka fakta, että minulla ei todellakaan ole varaa palkata pt:tä, joten taitaa jäädä nyt ihan oman päättäväisyyden ja Timon treeniohjelman varaan tämä minun treenailuni. Aina sitä on kuitenkin kiva haaveilla, että sitten kun voittaa lotossa niin tietää ainakin, että mihin rahansa sijoittaa..hahhah.

EDELLINEN POSTAUS: HATARA MIELI, OVATKO NÄMÄ NE ”ÄITIAIVOT”?

 

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Mä niin haluaisin oman pt:n..”

  1. Ootko miettinyt jotain nettivalmennusta tai onko kokemusta sellaisesta? 🙂 Mä nimittäin osittain tunnistin itseni sun tekstistä. Oon sellanen, että tarviin aina jonkun ohjelman, jonkun meneillään olevan ”projektin” tms että innostaa mennä salille. Muttei todellakaan oo varaa omaan PT:hen 😀 Ja toisaalta, en sit taas kuitenkaan ehkä edes niin ”orjallisesti” olis valmis treenaamaan. Mulle siis nettivalmennukset saa aina sen potkun persuksille, aloitan tavallaan jotain, on ohjelma ja usein myös jonkunlainen PT kaiken takana, kun on foorumeita missä kysellä jnejne… Riippuu nettivalmennuksesta. Oon ollut fitfarmin ohjauksessa ja nyt viimeisimpänä tälläkin hetkellä uusin tuttavuus (ihan mahtava!) fitverstas 🙂

    • No mulla on ollut sellainen, niistä sluibailen kyllä aina 😀 Eilen kävin kaverin kanssa treenaamassa ja voi luoja miten hyvä treeni oli! Eli siis treenikaveri olisi varmaan se ratkaisu, tulisi motivoitua toinen toista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 9
Tykkää jutusta