Kaikki kortit alkaa olla nyt katsottu, miten käy tulevaisuuden? (sis. alekoodin Daniel Wellingtonille)

*Sisältää mainoslinkkejä

Eilen illalla kun makasin Timon kainalossa katsomassa televisiota illalla mietin, että en muista milloin viimeksi näin on tapahtunut. Kun Emil käy nukkumaan avaa mamma koneen ja alan hoitaa töitä. Vastasin eilen (toivonmukaan) kaikkiin sähköposteihin parkkipaikalla kun Emil nukkui auton takapenkillä ja illalla vein puhelimen latautumaan, enkä koskenut siihen moneen tuntiin. Tämän ei pitäisi olla mitenkään ihmeellistä, mutta minulle se on.

Olen pohtinut viimeaikoina paljon blogin jatkoa ja sitä, miten raskasta tulee olemaan jos meinaan blogin pitää aktiivisena, olla täyspainoinen vanhempi ja vielä ammattitaitoinen sairaanhoitaja. Blogin sisältö tuskin olisi mitenkään kamalan rikasta ja itse palaisin varmaan loppuun alta aika yksikön. Koen muutenkin, että minun korttini alkaa olla katsottu ja blogi on nyt kasvanut siihen pisteeseen mihin se enää voi kasvaa..

Rakastan kuitenkin kirjoittamista. Olen pitänyt blogia yli kolme vuotta ja blogi on minulle todella tärkeä. Miten sitten käy jatkon?

Tulen varmaan töiden alkaessa hiljentämään postaustahtia reilusti. Haluan nauttia kesästä ilman jokailtaista painetta kirjoittaa blogia (sillä silloin minulla olisi aikaa). Haluan viettää iltoja Timon kainalossa ja nukahtaa elokuvan aikana sohvalle. Haluan silti kirjoitella tänne kuulumisiamme ja kommelluksiamme, sekä omia ajatuksiani työn ja perhe- elämän yhdistämisestä.

Kirjoitan silloin kun on asiaa ja silloin kun tuntuu siltä. Sitten jos ei tunnu niin en kirjoita. Jaksan uskoa, että te jotka olette olleet mukana pitkään ymmärrätte yskän ja pysytte silti mukana kuvioissa!

Onni onnettomuudessa on se, että minulla ei ole vieläkään (?!?) hajua milloin työni varsinaisesti alkaa, joten siihen asti blogi päivittyy ihan entiseen malliin.. Eihän tässä muuten pää pysy mukana 😀 Tiedättekö muuten minulla oli taas illalla muutama ihan loistava aihe teille ja kun en kirjoittanut niitä ylös, niin arvatkaa muistanko enää yhtään niistä aiheista?


Minulla on kunnia saada tehdä yhteistyötä tyylikkään Daniel Wellingtonin kanssa, kuvissa näkyvä kello on heidän uudesta Classic Petite– kokoelmasta sävyssä rose gold. Koodilla emmakaisa  saat -15% kaikista DW tuotteista heidän verkkosivuillaan.

emmakaisa

4 vastausta artikkeliin “Kaikki kortit alkaa olla nyt katsottu, miten käy tulevaisuuden? (sis. alekoodin Daniel Wellingtonille)”

  1. Oletpas kaunis näissä kuvissa. :)! Olen itsekin miettinyt miten saada panostettua blogiin ilman että palaa puhki koulun ohella. Saati sitten töiden. Pitää vielä vähän miettiä, miten hoitaa asiat. 😀 Tsemppiä sinne!

    • No voi kiitos <3 joo on tosiaan kyllä aika kombo sullakin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 11
Tykkää jutusta