Ihan vaan ajattelin että… (ehkä ei pitäisi)

… Olen saanut treeneistä taas hyvin kiinni. Puhuisin suoranaista shaissea jos sanoisin, että minä treenaan hyvän olon vuoksi pelkästään. Kyllä minä nyt hittovie haluan myös näyttää hyvältä. Ja on kivaa olla vahva. Pysyn taas tässä vauhdissa varmaan kaksi viikkoa niin sitten on taas hyvä pitää kuukauden tauko :D!

…Minkä takia aina kun käännetään kelloja, pitää sanoa että ”oikeaa aikaa kello olisi..” Eikö se kello ole juuri sen verran kuin se silloin on vaikka kuinka eilen olisi ollut kesä tai talvi- aika?

…Minä en tule varmaan koskaan aikuistumaan niin aikuiseksi, että en enää tykkäisi käydä ulkona. Kaikki sanoivat, että sitten kun saat lapsia niin.. Noh, nyt minä odotan vielä kahta kauheammin että pääsen ulos kun niin harvoin pääsee.

…Olen ajatellut, että aina kun itsekin mainostan, että olen tosi sinut oman kroppani kanssa, niin olisinko yhtä sinut jos raskauskiloja olisikin jäänyt vaikka kaikki ne 23? Että olenko ihan hiton tekopyhä kun kerron miten helppoa on olla itsensä kanssa nyt? Joo oli minun hyvä olla myös heti synnytyksen jälkeen, mutta en minä ajatellut silloinkaan, että jos nyt oon tällainen loppuelämäni niin fine..

… Olenko ainut ihminen tällä planeetalla joka ei jaksanut katsoa ensimmäistä jaksoa Skåm:ia loppuun, eikä synnynyt breaking badille?

… Minkä takia minun piti elää 27- vuotiaaksi asti tajuten, että pinkki huulipuna onkin itseasiassa minun juttuni, eikä pelkästään nude?

…Kevään tullen alan aina haluta ihan hulluna vaaleampaa tukkaa, minun pitäisi vaan nyt uskoa, että tämä tumma on tosiaan minun värini ja tässä pysyn.

… Erään nettikeskustelun jälkeen en ole kuin voinut ihmetellä, antaako joku ihan oikeasti kotiarestia miehelleen?

… Minkä hiton takia ”luomut” ihmiset saavat haukkua itseään korjannutta/paljon ehostavaa ihmistä niin paljon kuin sielu sietää? Olen törmännyt tähän nyt tosi paljon viimeaikoina netissä, eikö jokainen saa näyttää just siltä miltä haluaa?

… Ei kai mulla muuta.

 

emmakaisa

4 vastausta artikkeliin “Ihan vaan ajattelin että… (ehkä ei pitäisi)”

  1. Hei! En myöskään jaksanut katsoa Skåmia tai breaking badia.. Molempia kyllä yritin. Et ole tekopyhä, vaan mielestäni tekopyhyyttä olisi pikemminkin jos sulla olisi jäänyt kaikki raskauskilot ja silti kertoisit kuinka tyytyväinen tilanteeseen olisit (vaikket siis olisikaan..). On vaan rehellistä itseään kohtaan tunnustaa, jos ei ole tyytyväinen itseensä ja tehdä asialle jotain. Sulla on mahtava kroppa nyt, mutta se oli mahtava myös juuri synnytyksen jälkeen. Älä häpeile myöntää, että treenaat myös ulkonäöllisistä seikoista. 🙂 Olet hyvä juuri tuollaisena, rehellisenä ja avoimena bloggaajana, ja minä (vaikka ”tunnen” sinut vain blogin kautta) olen iloinen saadessani lukea kertomuksiasi ja ajatuksiasi elämästäsi.

  2. Breaking bad on mun mielestä edelleen paras sarja jonka oon nähnyt. Skamia en jaksanut katsoa, alkoi vituttaa se heiluva kamera. 😀

    • Niin ne kaikki sanoo, että se on paras sarja ikinä. Kuulemma pitäisi jaksaa pari jaksoa katsoa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 14
Tykkää jutusta