Harjoitussynntäreitä ja ensiaskeleita

Jännitettiin aikalailla koko lauantai, että pitääkö Emilin syntymäpäiväjuhlat kokonaan perua, sillä pikkuinen oli kauheassa flunssassa. Onneksi sunnuntai- aamu valkeni jo paljon terveempänä ja vaikka osa vieraista jätti todella ymmärrettävästä syystä flunssanpelossa tulematta (ilmoitettiin kaikille, että tällainen riski meillä on), niin saatiin me harjoitella ensiperjantain virallista juhlapäivää varten.

Oikeastaan oli hyvä tehdä pieni harjoituskattaus, sillä tajusin kuinka hemmetin huono olen edelleen leipomaan. Jätän ihan suosiolla nuo leipomishommat muille. Ainoa tekeleeni oli aivan kauhea fiasko ja Timo osasi jo nähdä tulevan ja keksi vielä perjantaina, että haetaan valmiina kakku… Onneksi, sillä se lopulta oli varmasti edullisempi(ja realistisempi) vaihtoehto kuin minun hieman suuruudenhullu kakkuideani. Sain minä ilokseni vähän toteuttaa itseäni ja koristelin kakun itse. Haettiin kakku toiveina teema ”pojan synttärit” ja leipuri oli pääsiäisen kunniaksi laittanut päälle keltaisen munan ja pupun.. Ne eivät nyt ihan vastanneet visioitani :D!

Viikonlopun ehdoton kohokohta ihanista syntymäpäiväjuhlista huolimatta oli se, että Emil alkoi kävellä. En vielä eilen halunnut puhua kävelystä ja vetosin ensiaskeliin. Tänään on kuitenkin jo taitettu matka jos toinenkin hurjasti heiluen ja nauraen, joten eiköhän sitä voi sanoa, että Emil kävelee. Pian varmaan jo juostaan. En tiedä kuka tässä perheessä on eniten innoissaan tästä taidosta.

Ensiviikosta on tulossa minun osaltani aika rankka. Lähdetään heti aamusta huomenna Emilin kanssa vähän minun työpaikalleni taas suunnittelemaan tulevia juttuja ja siitä sitten minä painelen vielä yövuoroon töihin. Meinaan repäistä ja tehdä oikein kaksi yötä… Saas nähdä millainen elävä kuollut olen keskiviikkona. Onneksi on ystävät, että saan vähän nukkua öiden välissä. Timo nimittäin tekee tietenkin pitkää päivää.

Torstaina pakataan meidän koko repertuaari ja lähdemme kohti Haminaa, jossa on sitten vuorossa sukulaissynttärit ja miedän, siis minun ja Timon ensimmäinen yhteinen pieni loma Tallinnassa. Lasken suurinpiirtein minuutteja, että päästään Timon kanssa viettämään vähän aikuisten aikaa keskenämme. Ollaan puhuttu ties ja kuinka kauan, että pitäisi ottaa yhteinen hotelliyö, mutta ei vaan olla saatu aikaiseksi, joten nyt jo ei koskaan! Juhlitaan sitten vaikka sitä, että selvittiin elossa (ja onnistuttiin pitämään lapsikin hengissä) ensimmäisestä vauvavuodesta – kuinka ihanaa!

Kaikinpuolin siis tulossa tosi erilainen ja jännä viikko. Jotain normaalia ihmistä ei varmaan jännittäisi yövuorojen tekeminen, mutta itsehän olen valvonut viimeksi joskus varmaan neljä vuotta sitten, niin onhan siinä aina ne omat juttunsa, vaikkakin öitä olen aina tykännyt tehdä.

Nyt koitan saada vähän nukuttua, sillä seuraavan kerran on kunnon unet tiedossa keskiviikkona. Toivon sormet ja varpaat ristissä, että Emilin flunssa ei taas mene korviin.. Se nimittäin toisi kivaa lisämaustetta meidän muutenkin tosi hektiseen viikkomme. Mitä teidän pääsiäissuunnitelmiin kuuluu?

Jos minun seuraavia päiviäni haluaa seurailla enemmän, niin suosittelen lisäämään minut instagramiin ( emmakaisa_). Minulla on nimittäin aika vahva tunne, että blogissa tapahtuu mitään elämää seuraavan kerran vasta keskiviikkona.. Mutta saas nähdä, eihän sitä ikinä tiedä jos vaikka innostun;)!

emmakaisa

5 vastausta artikkeliin “Harjoitussynntäreitä ja ensiaskeleita”

  1. Ainakin kuvassa kakku näyttää tosi hienolta! Ja mitä väliä sillä on, että on leipomosta? Ei kaikkea tarvitse itse aina tehdä. 🙂

  2. Mistä oot ostanut nuo pahviset ”naksu kipot ” ja lautasliinat? Ihanat värit, sopis myös meijän neidin tuleviin 1v juhliin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 14
Tykkää jutusta