Päivä minun matkassani – vähän erilainen lauantai!

Vietin viikonloppuna aivan mahtavan tyttöjen päivän ja illan. Vaikka henkisesti tällä kertaa tämä ”irtiotto” ei ollut niin kaivattu kun vasta olimme Timon kanssa yötä pois, oli ihanaa olla päivä miettimättä jatkuvaa logistiikkaa vauvan kanssa, eilen tuntui kuin olisin ollut ikuisuuden pois kotoa… Mutta pidemmittä puheitta tällainen oli meidän päivämme:

8:00 Hain Elisan heidän kotoa mukaan ja starttasimme kohti Helsinkiä. Olimme siis aikeissa osallistua Monnan ja Tuukan järjestämään City Survivors- kilpailuun, hupisarjaan (mihin muuhunkaan?). Olimme molemmat hieman flunssaisia ja minun ääneni oli aivan kateissa, joten tiedossa oli kävellen suoritettava haaste.

10:00 Saimme kuin saimmekin paikan hietsusta autolle ja suuntasimme hakemaan osallistujanumerot sekä valmistautumaan lähtöön. Jännitti jonkin verran, että mitä tuosta matkasta tulisi, sillä meillä tosiaan ei ole kummallakaan mikään mielettömän hyvä Helsingintuntemus, ajateltiin kuitenkin, että google auttaa jos tulee hätä :D.

Todettiin molemmat, että seuraavalla kerralla pitää ehdottomasti panostaa tiimin lookkiin enemmän. Ainakin tämän vuoden fitnesmalleista löytyi niin makeita tiimi- asuja, että meidän mutsilookit olivat aika ankeat niiden rinnalla :D. Noh, onneksi se ei menoa haitannut vaan päästiin kuin päästiinkin lopulta maaliin.

Tosiaan matkaan meillä meni aikaa kaksi ja puoli tuntia. Tässä ajassa ehdittiin nähdä ja tehdä vaikka ja mitä. Joku oli kritisoinut tehtävien ja vihjeiden helppoutta, mutta näin täysin ummikkona me ainakin oltiin hetki jossain aivan väärässä paikassa, tulkittiin yksi vihje aivan väärin ja tämän takia kierrettiin onnellisena ylimääräinen lenkki stadionin ympäri. Olin todella iloinen, että tehtävät olivat sellaisia joista selvisi myös hieman tietämättömämpi  Helsinginkävijä.

Kilometreja mittariin tuli kymmenen ja askelia lähemmäs 20 000, jalat ovat olleet kyllä niin kipeät eilisen ja tämän aamun, että tietää kyllä kävelleensä. Ensikerralla me todellakin juostaan koko matka! (Tai ainakin yritetään :D) Tällä meidän tahdillamme irtosi ruhtinaallinen sija 154. Oltiin silti ihan voittajia kun ylipäätäänsä selvittiin tuosta matkasta eksymättä kuitenkaan sen pahemmin, eikä oltu edes viimeisiä!

Ehdottomasti suosittelen lähtemään mukaan syksyn tapahtumaan Turkuun tai Helsinkiin!

Kuva: Sami Vaskola

Klo 16: päästiin vihdoin ja viimein ystävällemme Julialle. Meidän ehkä viimeinen haasteemme oli löytää auto Forumin parkkihallista, nauratti kyllä miten hiton hankalaa se olikin kaiken sen päiväisen suunnistamisen jälkeen..

Julia asuu Eiran rannassa aivan mielettömän kauniissa kodissa, tuli oikea asuntokateus kun katseli sitä niin loppuunasti hiottua ja virheetöntä sisustusta. Mietin miten Emil olisi tuhonnut koko asunnon hetkessä ja sitä miten sitä oikeasti joskus kuvitteli, että kotona ei tarvi tehdä mitään sisustusratkaisuja kun vaan pitää pintansa. Hahha.

Kello juoksi pikavauhtia koko illan. Puhuttiin niin paljon, syötiin aivan taivaallista parsarisottoa hyvän viinin kanssa. Oli kyllä sellaista terapiaa puhua kaikki asiat ja kuulumiset halki tyttöjen kanssa. Iltamme päättyi Bar Looseen ja voi luoja, että olinkin kyllä niin väärässä paikassa kun ihminen voi olla.. Laitoin päälleni ”rennon röyhelömekon” – siis jos olisin tiennyt minkätyylisestä paikasta on kyse, hahhah. Noh, eipä tuolla ollut mitään merkitystä. Kauaa ei me mammat jaksettu olla pystyssä, sillä kuudelta alkanut päivä alkoi painaa ja muutenkin olo oli vähän huono flunssa vuoksi, joten päädyttiin lähtemään jo hyvissä ajoin takaisin nukkumaan.

Aamulla herättiin molemmat luonnollisestikin kuudelta, kai sitä on joku sisäinen kello mikä herättää. Ikävä kotiin oli tosi kova ja lähdettiinkin jo ennen puolta päivää ajelemaan kohti kotia.

Reissu oli paikallaan, mutta en minä halua hetkeen nyt olla pois Emilin luota noin pitkiä aikoja, sillä arkisin ei enää nähdä niin paljon. Nyt tässä ei olekaan tiedossa yhtään mitään ennen toukokuun loppua jolloin meillä on Abien kokoontuminen. Vappu kiinnostaa just niin paljon, että lähdetään maalle karkuun:D

 

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 13
Tykkää jutusta