Faktoja minusta vanhempana.. (sis. alekoodin ecosto- verkkokauppaan)

*Sisältää mainoslinkkejä

Meillä kaikilla on varmaan omanlaisia tapoja ja tottumuksia vanhempana.. Olen itse löytänyt itsestäni ihan uusia puolia, vaikka osa näistä asioista on monelle ihan peruskauraa. Välillä minua ihan naurattaa omat tapani, mutta toisaalta näitä piirteitä löytyy varmaan meistä monesta?

… En kestä käydä nukkumaan jos kotona on sotkuista, minun on siivottava ainakin pintapuolisesti kaikki mitä voin herättämättä Emiliä siivota, etenkin keittiön sotku aamulla pilaa päivän kuin päivän. Pääsisin varmasti paljon helpommalla mikäli en vaan jaksaisi nähdä vaivaa, mutta edes puoliksi siisti koti aamulla ilahduttaa.

… Osaan tehdä ruokaa kuin ruokaa yhdellä kädellä. Tänään taipui kesäkurpitsakeitto melkein huomaamatta Emil sylissä.

… Jos lounastan ilman Emiliä, mietin aina silti mitä hän söisi lounaspöydästä. Se varmaan tulee jo ihan takaraivosta, mutta joka kerta minä kuitenkin katsastan tarjoilut ”sillä silmällä”.

… Entinen illan virkku ja aamun torkku on kääntänyt rytminsä. Tässä minä haukottelen niin, että meinaa posket revetä, mutta aamulla heräsin puoli viideltä ilman herätyskelloa. Yksi parhaista asioista (ihan oikeasti) ikinä on herätä kun kaikki muut vielä nukkuu ja aamun sarastaessa juoda itsekseen kahvia hiljaisuudessa.

…Osaan imitoida lukuisia ajoneuvojen ääniä. Alan olla aika haka jarruttavassa autossa ja kaivinkoneessa.

… Olen erityisen lahjakas kantamaan lasta, ruokakassia, omaa laukkua ja mahdollisesti kerhoreppua muistaen jossain vaiheessa, että tuohan tosiaan kävelee itsekin.

… 30 min nukutus tuntuu nykyään ihan iisiltä ja silityskäteni on todella harjaantunu. Osaan myös tehdä aamutoimeni suorastaan leijuen.

… Jos ennen ällötti vauvanruoka, niin nykyään syön Emilin tähteet ihan sujuvasti. Pyyhkäisen naaman kädellä ja nuolaisen oman sormeni puhtaaksi. Niin ällöä, mutta tiedän etten ole ainut 😉

… Valmistelen mielelläni nykyään aina kaiken ennakkoon mitä vain seuraavalta aamulta voin valmistella. Parasta on vain painaa kahvi päälle ja vetää vaatteet niskaan ennen töitä. Voi kun sitä voisi laittaa tukankin jo valmiiksi!

Haluaisin vielä lopuksi muistuttaa alekoodista Ecosto- vastuulliseen verkkokauppaan. Alennusta kannattaa hyödyntää etenkin nyt lasten luonnonkosmetiikassa. Olen tykännyt alusta asti sophie la girafen visuaalisesta lookista, mutta olen myös valinnut sophien hyllyymme sen turvallisuuden vuoksi. Sophie la girafe baby on palkittu Ecocert- sertifioitu luonnonkosmetiikka sarja, joka on suunniteltu vastasyntyneen ihon tarpeisiin. Koodilla emma10 saat 10% alennuksen kaikista Sophie la girafen kosmetiikkatuotteista ja Ecosto- verkkokaupan tuotteista toukokuun loppuun asti!

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 9
Tykkää jutusta