Kaksi ”lomapäivää” ja arkiajatuksia

Ah kesä!

Meillä oli tänään Emilin kevätjuhla. Voi Emil miten hän on kova hommamies. Olen enemmän kuin tyytyväinen, että laitettiin Emil päiväkotiin. Jotenkin tuntuu että hän kasvaa joka päivä ja oppii jotain.. Tai siis niinhän hän tekeekin, mutta nyt viimeaikoina on tuntunut, että päivittäin on jokin uusi taito. Viimeisimpänä yllätyksenä hän osasi juoda pillillä, eipä olla testattukaan hetkeen tätä taitoa. Kaikista iloisin olen ollut päiväkodista yövuorojen jälkeen.

Vaikka työni alkavat vasta maanantaina kunnolla en lopulta onnistunut tämän puolentoista kuukauden aikana tekemään täällä kotona mitään niistä asioista mitä suunnittelin. En oikein käsitä mihin koko tämä aika on kulunut? Olen toki tehnyt paljon töitä, sairastanut vähintäänkin yhtä paljon.. Silti minulla on ihan hassu olo, että mihin nämä viikot ovat oikein menneet? Tuntuu, että koko ajan on ollut kiire ja silti täällä on edelleen yhtä vaille kaikki ikkunat pesemättä.

On jännittävää aloittaa uusi säännöllinen arki, samalla tämäkin on vaan välitila, sillä Timo aloittaa isäkuukauden heti kesäkuun puolessa välissä ja Emil onkin sitten melkein koko kesän kotona. Itse varmasti olen paljon enemmän töissä kun kotona, joten nyt jos koskaan isäkuukausi ja Timon kesäloma ovat juuri oikeaan aikaan.

Päätin jo viimeviikolla pitää kaksi ”vapaapäivää”, vähän niinkuin kesäloman, mutta ehdin lopulta olla tänään kotona tekemässä niitä suunniteltuja juttuja tasan tunnin. Toisaalta oli paljon tärkeämpää tekemistä joten ihan sama, pyykit ei täällä leipää pyydä. Eilinen meni kuitenkin siskon ja Emilin seurassa, joten oikeastaan nämä päivät olivat juuri paikallaan. Huomenna aamulla työmaalle ja loppuviikosta suunnataan Haminaan. Tästä kesästä tulee hyvä.

 

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 11
Tykkää jutusta