Noin viikon kuulumiset ja lempi aamupala.

Huomaan hyvin tekeväni luopumistyötä kirjoittamisesta. Vaikka kannan konetta uskollisesti mukana, ei sitä tulee enää avattua niinkuin ennen. Tämän vuoksi minulla kasaantuu kuulumiset pitkältä ajalta ja nytkin olen elänyt vaihderikkaan viikon.

Takan on niin luokkakokousta ja töiden aloitusta, sekä hieman lomailua. Tosiaan työni tänään alkoivat nyt täydellä teholla ja ajatukset ovat ihan täysin siinä. Oli ihan superkivaa viettää viikonloppu Haminassa ja päästä oikein kunnolla tuulettumaan, mutta nyt on kyllä ollut juuri niin tahmea maanantai kuin mitä railakkaan viikonlopun jälkeen voi kuvitella.

Mutta siinä ne kuulumiset oikeastaan olivatkin. Elämä on niin ihanan tavallista kuin mitä se nyt vaan voi olla. Alan olla vihdoin toipunut flunssasta ja nyt jos tämä meidän puolentoista kuukauden sairasputki olisi tässä niin voitaisiin taas palata ns. normaaliin arkirytmiin mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan. Timolla on töitä enää tosi vähän jäljellä ennenkuin hän aloittaa isäkuukauden ja kesälomansa.

Myös Emilin ensimmäinen kevät päiväkodissa päättyy pian. Hän pärjäsi hienosti nämä viikot päiväkodissa ja taisi kasvaa ainakin puolen vuoden edestä. Emil oppii nyt sanoja ihan hurjaan tahtiin, tänään on tullut repertuaariin kirja ”kiija” ja toisti hän perssä sanan päivä, vaikka tuskin sen suuremmin tiesi mistä on kyse. Pitää kai alkaa hieman karsia tätä omaa kieltä haha..

Haluan ihan ehdottomasti jakaa teidän kanssa minun ylivoimaisen lemppari ”take away”- aamupalan. Olen niin huono heräämään aamulla, että tämä on pelastanut minun aamuni, sillä olen tehnyt tämän tuorepuuron eväsrasiaan  ja napannut sen matkaan mukaan aamuisin.

Tuorepuuroon sekoitan:

 • maustamatonta jugurttia
 • 3rkl kaurahiutaleita
 • noin puoli skooppia fastin salmiakin makuista active protein- jauhetta
 • hieman luomu- lakritsajauhetta

Annan näiden tekeytyä yön yli. Yleensä syön tämän vielä mangososeen kanssa, mutta sen lisään vasta syöntivaiheessa. Tämä on niin hyvää etten kestä!

 

emmakaisa

4 vastausta artikkeliin “Noin viikon kuulumiset ja lempi aamupala.”

 1. Hei kaunis! Haluisin kysyä, että onko itsetuntoosi vaikuttanut sinun ja miehesi pituusero? Meillä on varmaan 5cm pituuseroa ja nyt kun olen herkutellut niin tunnen itseni yhtäkkiä tosi isoksi vaikka ollaan yhdessä oltu jo 8v:D

  • Heippa, ei se suoranaisesti ole vaikuttanut itsetuntooni, mutta kyllähän sitä asiaa aina miettii. Voin samaistua siihen, että välillä on tosi iso olo. Etenkin kun olin raskaana koin itseni kaksi kertaa Timon kokoiseksi 😀 Ainoa mikä ärsyttää on se, että korkokengissä olen aina pidempi…

 2. Aivan, ymmärrän. Oli kiva, että vastasit kommenttiini 🙂 voin kuvitella tuon raskaana olemisen -fiiliksen 😀 ja noista korkokengistä, niin itse en onneksi edes tykkää käyttää korkkareita, mutta huomaa että vähän paksumpipohjaisia kenkiä välttelen..
  ei kai tässä auta kun saada näitä löysiä vähän pois niin jos olisi sitten edes vähän kevyempi olo:D

 3. Aivan, ymmärrän. Oli kiva, että vastasit kommenttiini 🙂 voin kuvitella tuon raskaana olemisen -fiiliksen 😀 ja noista korkokengistä, niin itse en onneksi edes tykkää käyttää korkkareita, mutta huomaa että vähän paksumpipohjaisia kenkiä välttelen..
  ei kai tässä auta kun saada näitä löysiä vähän pois niin jos olisi sitten edes vähän kevyempi olo:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 11
Tykkää jutusta