Välivalitus.

Päätin jo ennen blogin jatkamista, että pidän positiivisen fiiliksen blogissa yllä. Päätin myös, että omistan joka kuukausi postauksen pelkälle valittamiselle jotta voin pitää valituksen aiheet muuten poissa postauksista. Eli välivalitus tulee olemaan kuukausittain toistuva postaus ja tämän kommenttiboksiin saa myös oksentaa kaiken mikä mieltä painaa. Ei tarvi sitten enää muualla kiukutella.

Enkä oikeastaan haluaisi valittaakkaan mutta…

Mikä on tuo sää? Nyt ollaan niin hiton talvea, mutta ylihuomenna tulee taas vettä oikein vaakatasossa ja voin vaan kuvitella miten kivaa on työnnellä rattaita tarhaan siinä kelissä. Tai no eipä tässä vaakatasossa satavassa lumessakaan ole mitään mistä nauttisin, mutta parempi kai näin tammikuussa.

Mikä ongelma on ihmisillä lasten kanssa? Huomaan jatkuvasti ulkonaliikkuessamme, että pieni ihminen vierelläni haluaisi ottaa kontaktia ja hymyillä, mutta häntä vaan tuijotetaan takaisin töykeästi. Ei ole iso homma hymyillä tai vilkuttaa takaisin, hän on kuitenkin vaan lapsi.

Miten ärsyttävää onkin muuten näillä säillä pukea uhmakasta taaperoa. Voin väittää, että olen oppinut sellaiset neuvottelunlahjat, että näillä tulisi rauha vähintään Lähi- itäänkin, sillä sen verran saa käydä keskustelua, että saadaan haalari päälle.

Miksi minulla ei voi olla lomaa juurikin nyt tammikuussa, että voitaisiin karata koko porukka vähintää Thaikkuihin? Olisi ihanaa saada vähän valohoitoa, sillä tämä pimeys tekee hulluksi. Sattui muuten silmääni joku juttu, että joulukuussa aurinko paistoi 11 tuntia. Miettikää, ei edes tuntia joka päivälle. Ei sillä tämä taisi olla kyllä koko kesänkin keskiarvo, tai siltä minusta ainakin tällä hetkellä tuntuu.

On muuten hiton ärsyttävää kun tiskikone jättää tiskit likaiseksi. En ole tähän päivään keksinyt miten tiskeistä saisi puhtaita, vaikka miten huuhtelen astiat ja putsailen konetta. Jotain minä teen selvästi väärin.

JA mikä ihme siinä on, että joka taloyhtiöstä löytyy yksi Ulla Taalasmaa joka tietää sinun jokaisen liikkeesi? Oikeasti mistä näitä koko talon asialla olevia ihmisiä oikein sikiää? On ihan kiva, että joku huolehtii, mutta siinäkohtaa kun juostaan perään ulos asti ihan epäolennaisia toimittamaan on minusta jo vähän tehty tikusta asiaa. Ja miten se joku ihminen tietääkin aina jotain enemmän roska- astoiden sisällöstä kuin kukaan muu?

Nyt kun on valittamiset valitettu niin positiivisella energialla eteenpäin. Säästän seuraavat ensikuulle.

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 12
Tykkää jutusta