Kurkku kipeänä uuteen kuukauteen.

Heräsin tähän aamuun uudestaan tosi tukkoisella fiiliksellä. Ajattelin jo eilen, että olen ihan ok, mutta nähtävästi yövuorot teki oman osuutensa tässä flunssasta toipumisessa ja otin taas askeleen taaksepäin. Että voi ottaa päähän kun haluisin niin kovasti taas treenaamaan. Ei auta itku, nyt pitää ensin saada itsensä kuntoon. Nää on niin näitä, että ensin iltoiset kun et oo ollu yli puoleen vuoteen kunnolla kipeä ja sit se iskee. Tai en mie nytkään ole kauhean kipeä, mutta niin etten treenata viitsis tänään.

Mutta hei, helmikuu!

Tammikuu oli ehkä kivuttomin tammikuu miesmuistiin, en ole ikinä ollut mikään tammikuun fani ja marras, sekä tammikuun voisi minun puolestani poistaa kuukausijonosta ihan suoraan. Nyt tämä tammikuu menikin yllättävän iisisti, tai oikeastaan jopa nopeasti. Toisaalta aika menee nykyään niin nopeasti muutenkin, että lopulta ihan sama mikä kuu tai mikä vuodenaika, niin ei sitä edes ehdi voivotella kun ollaan jo seuraavan puolella.

Helmikuu on osittain mielessäni jo eletty, meillä on oikeasti tosi kiva kuukausi tiedossa. Vaikka tavallaan vähä jo hirvittää, on meillä tiedossa joka viikonlopulle jotain ohjelmaa. Huhheijjaa ja työtkin pitäis hoitaa, onneksi kivoja juttuja kaikki.

Tähän kuuhun liittyy myös hieman unelmia ja toivoa niiden toteutumisesta. En vaan uskalla enää sanoa edes ääneen mitään kun alan olla näiden suhteen niin taikauskoinen. Ja ei liity vauvoihin 😀

Mikä tästä helmikuusta tekee minulle hieman erilaisen, on se että tein itselleni ruokavalion. Tätä ei ole tapahtunut sitten kevään 2014, mutta nyt halusin hieman laskeskella makroja. Lähinnä tein tämän, sillä tämä minun siirtyminen kasvisruokavalioon on minulle niin uutta, että haluan vähän päästä sisään tähän vegemaailmaan myös noin niinkun makrojen puolesta. Sekasyöjänä kaikki tuli jo niin takaraivosta, että ei sitä edes juurikaan enää ajatellut mitä syö.

Ruokahommista toivottiin ig:n puolella postaustakin ja lupasin tähän palata piakkoin, katson nyt ensin vähän mitä tästä tulee vai tuleeko mitään 😀 Kuhan nyt saisi itse kiinni siitä mitä mikäkin ruoka sisältää niin sekin jo auttaisi.

Olisi kiva kuulla teiltä millaista sisältöä haluaisitte blogistani lukea? Vai ihan kaikenlaista?

Ihanaa alkanutta kuukautta, toivotaan paljon aurinkoisia pakkaspäiviä <3

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta