Arjen kaaos vai todella huonoa priorisointia?

Voisin hehkuttaa päätöstäni lähteä työelämässä siihen suuntaan mihin lähdin loputtomiin. Okei, kolme päivää ei kerro vielä yhtään mitään, mutta tiedän mitä elämältäni haluan ja nyt mennään siihen suuntaan vauhdilla! Jätän kuitenkin tämän tuuletuksen tänään väliin.  Tämä viikko on ollut aikamoista tykitystä ja voin ihan rehellisesti sanoa, että nyt on keskiviikko vasta, mutta minä olen aivan poikki.

Uuden oppiminen on ihan tajuttoman rankkaa, nyt tuntuu etenkin, että asiaa tulee niin paljon että käyn ihan ylikierroksilla koko ajan ja ajatukset on välillä ihan sekaisin. Oman haasteensa tuo myös elämän uudelleen järjestely. Viimeiset puoli vuotta olen onnellisesti hoitanut ruoanlaitot, siivoukset ja treenini aamuisin kun E on hoidossa, nyt olen kotona aina kun Emilkin on joten kaikki jää iltaan. Siivoukset onnistuu hyvin, mutta tuo pieni apukokki on niin innoissaan ruoanlaitosta, että se meinaa välillä olla aika haastavaa.

Koitan ottaa E:tä kaikkeen mukaan niin paljon kuin pystyn, välillä tulee kuitenkin turvallisuusasiat kysymykseen ja kiehuvan keiton sekottaminen ei välttämättä lukeudu niihin asioihin mitä haluan taaperomme tekevän. Tahtoa on paljon jolloin huutokin on sen mukainen. Olen sananmukaisesti juossut viimeiset päivät, että ehdin tehdä kaiken mitä tarvii ennen kahdeksaa. E:n nukutussessiot alkavat viimeistään klo 21 ja silloin minä olen jumissa tuolla pimeässä huoneessa. En oikein ehdi tehdä enää mitään sen jälkeen, sillä nytkin minun pitäisi jo nukkua, sillä kello soi aamulla klo 06.  Timosta on apua teoriassa, sillä minillä on joku vaihe, että hänelle ei kelpaa minun kotona ollessani nukutusseuraksi kuin minä. Timo voisi ruveta päivittämään blogia iltaisin minun puolestani ;)..

Tällä tahdilla jaksaa varmaan aikansa, mutta etten ihan hulluksi tule pitää minun alkaa jotakin tehdä toisin. Haluan edelleen käydä pari kertaa viikossa treenaamassa, tarvin aikaa tuulettaa päätä ja olla hetken ihan omissa ajatuksissani. Haluan, että meillä syödään terveellistä ja tavallista kotiruokaa, sekä siivota edes kerran viikossa ja nämä kaikki hoituu kyllä päiväsaikaan yhdessä E:n kanssa jotenkin.

Sitä minä tässä vaan pohdin, että missä hiton välissä teen ne 10op. päihde ja mielenterveystyön opintoja, jotka otin itselleni tälle keväälle ja kesälle? Jossain kuvitelmissani kai luulin, että minulla olisi iltaisin aikaa.. Hahhah – ehkä ensi elämässä. Arki on valehtelematta todella hektistä, mutta aivan älyttömän kivaa. Toistaiseksi ei vielä stressaile mikään ja minkään hoituminen, joten ehkä tässäkohtaa on hyvä laatia sotasuunnitelma miten asiat tulee rullaamaan jatkossakin.

Miten teillä hoituu kaikki?

emmakaisa

7 vastausta artikkeliin “Arjen kaaos vai todella huonoa priorisointia?”

  1. No meillä lapsiperheessä opiskelut tehdään yöllä, hitaasti mutta varmasti etenee kun nukkuakin pitää. Miksi E on ollut päivisin hoidossa jos olet itse kotona?

    • silloin ne varmaan pitää tehdä meilläkin.
      E on ollut hoidossa koska mulla on iltavuoroja ollut tosi paljon ja Timolla koulua niin ei ole ollut tarvetta vuorohoitoon😊 vapaapäivinä ihan paria poikkeusta lukuunottamatta mun kanssa😊

  2. Missä voi suorittaa10 op psykiatrisia opintoja? Sairaanhoitaja ja äiti minäkin! Ois kiva tietää ja kiinnostaa psykiatria minuakin 🙂

    • Tarkennan, että teen siis 5op nuorten mielenterveys ja päihdetyön opintoja ja 5op mielenterveystyötä, xamkin avoimessa teen 🙂 tai teen kun kerkeäb 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 7
Tykkää jutusta