Taaperon elämää x 8

  1. Taapero on maailman itsenäisin ihminen. ”Miä ite”, ”miä kävelen” ”kato äiti mie kompastuin”. Taaperon itsenääisyys yltyy välillä suuren raivon partaalle kun kanssaeläjät eivät ymmärrä hänen osaamistaan niinkuin hän tekee.
  2. Taapero omaa pettämättömän tyylitajun. Auta armias jos se valittu traktoripaita on pesussa, ei aamusta meinaa tulla mitään. Välillä äiti-ihmisellä menee sormi suuhun kun ei enää keksi mikä vaatekappale taaperoa eniten mielyttäisi.
  3. Taapero tarvii syliä. Syliä kaivataan äidin ollessa vessassa, suihkussa, ruokaa laittamassa ja siivoamassa. Taapero kaipaa välillä syliä niin paljon, että äiti- ihmisellä kasvaa pian napanuora takaisin paikalleen.
  4. Taapero on suuri kulinaristi. Perunamuusi on parempaa kylmänä, eikä mikään voita nakkeja päivälliseksi. Toisaalta taaperolle maistuu myös lumi ja kivet. Ikinä ei voi tietää milloin taaperon nälkä yllättää, mukaan on hyvä varata milloin mitäkin pientä purtavaa.
  5. Taaperolla on ÄITIÄITIÄITIÄITIÄITIÄITIÄITI ja isi. Äiti on maailman paras tyyppi ja ehdoton ykköshahmo. Tästähän äiti on sangen tohkeissaan, toisaalta toivoen pääsevänsä välillä kakalle omassa seurassaan.
  6. Äiti- ihmiseltä loppuu pian iltasatuarsenaali, taapero on pikkuhiljaa oppinut parhaat tarinat päältä ja osaa jo kertoa itsekin miten pikkutraktori kiipeää vuorelle (kuulisittepa näitä).
  7. Taapero rakastaa itseään tavalla joka jokaisen pitäisi oppia. Voidaan viettää tuntikin katsomalla videoita taaperosta ja Taapero osaa jo kertoa, että mikä video seuraavaksi ”Emin seisoo, Emin pyörii hepalla, Emin ajaa autolla”..
  8. Taaperon tahto on järkkymätön. Olen joskus testannut kuinka kauan menee, että taapero antaa periksi- ei antanut, tehtiin kompromissi. Taapero kun päättää jotain, niin taapero päättää. Kunnioitettavaa on kyllä tuo oma tahto.

Odotan muuten ihan superinnolla tulevaa viikonloppua, olen lähdössä ystäväni Hillan kanssa duuniin lapsimessuille Helsinkiin ja vaikka hektistä tulee varmasti olemaan, on tämä ihana breikki arkeen kuitenkin ja onhan minulla huomenna eka lomapäivä tänä ”kesänä”.  Jännittävää nähdä kuinkapaljon paikalle on tullut ihmisiä ja kiva olisi nähdä teitä lukijoitakin siellä :)! Olen starline dancewearin pisteellä, olisikohan se ollut osasto 7d129? Tulkaahan moikkaamaan, olen varmasti paikalla perjantai iltapäivästä sunnuntai- iltaan.

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta