Viime viikolla minä…

Minun oli pakko ottaa itselleni aikaa ja etäisyyttä kaikkeen tajutakseni miksi ylipäätäänsä tässäkään on mitään järkeä. Olen avannut koneen tuhannesti ja sulkenut sen uudestaan, mutta jotenkin sen sunnuntaisen illan jälkeen kun tuskan hiki otsalla palautin viimeistä tehtävää, oli pakko hengähtää hetki ennenkuin taas aloitin. Viimeisen viikon aikana olen tehnyt kaikkea mukavaa ja sellaista mikä on milloinkin tuntunut itsestä hyvältä.

Olen nimittäin..

… Auttanut minin polkupyörällä niin pitkälle, että piti soittaa Timo hakemaan meidät takaisin. Emil rakastaan pyöräilyä, mutta raja tulee aina välillä vastaan. Onneksi oli apu saatavilla, edellisellä kerralla olin hieman pulassa kun mini päätti ettei liiku enää metriäkään.

…Istunut monta iltaa meidän parvekkeella jutellen elämästä Timon kanssa. Me ollaan puhuttu viimeviikolla ihan älyttömästi ja ilta jos toinenkin on vaan hujahtanut jutellessa. Välillä sitä tuntuu kadottavan sen paljon puhutun yhteyden, mutta miten ihanaa onkaan huomata sen löytyvän uudelleen entistä vahvempana.

…Vaihtanut iltatreenin iltakävelyksi ystävän kanssa. Olen taas ollut aika orjallinen treenieni kanssa, enkä herkästi muuta suunnitelmiani. Viimeviikolla tuli sellainen olo, että kaipaan enemmän lenkkiä kuin mitään muuta ja onneksi sen tein. Aikaa ystävien kanssa ei ole ikinä liikaa<3

…Syönyt saman päivän aikana kahdesti pitsaa. Ja minä en edes kauheasti tykkää pitsasta. Koitan kuitenkin perustella tämän itselleni sillä, että ensimmäinen oli täysin vegaani, eikä siinä ollut edes juustoa, joten sitä ei lasketa pitsaksi. hah.

…Juonut aivan liikaa kuohuviiniä, ihan hirvittää jo valmiiksi tämä kesä kaikkine menoineen. Tai oikeastaan ei niitä lopulta edes ole niin paljon, mutta jotenkin sitä on nykyään niin mukavuudenhaluinen, että kaksikin menoa kuukaudessa tuntuu paljolta.

…Nauttinut jokaisesta auringonsäteestä ja samalla ahdistunut siitä, että kaikki hyvä loppuu aikanaan. Olisi niin ihanaa tuudittautua siihen, että kesä olisi toukokuusta elokuuhun tällaista, mutta ei. On ärsyttävää kun koittaa fiilistellä aurinkoa, mutta samalla takaraivossa hakkaa, että tämä kostautuu vielä ja heinäkuussa on varmaan vähintäänkin räntäsadetta tiedossa. Toivon, että olen väärässä. Eipä näin ihanaa kesää ole ollutkaan moneen vuoteen joten kai tästäkin saa olla ikionnellinen.

…Hoitanut taas yhden korvatulehduksen. Minillä alkoi maanantaina vuotaa märkää korvasta, eiköhän hänellä taas ollut tulehdus. En voi oikein edes uskoa sitä todeksi, mutta niin se vain oli. Jotenkin toivoin, että korvakierre olisi meidän kohdallamme ollut putkien myötä ohi, mutta niin vaan tämä rumba näyttää jatkuvan.Miten paljon tuon pienen pitää kestää?

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta