Helppo suklainen kahvijuoma aamuusi ja muistutus alekoodista äiti- verkkovalmennukseen!

img_7706

yhteistyössä hyvinvointistudio Lupaus

Sen jälkeen kun joskus Mirvalla maistoin alpron vanilja soija- juomaa kahvin seassa ei elämäni ole ollut entisellään! Juon kahvini mustana, mutta minun on pakko myöntää, että rakastan myöskin maku latteja, siis juurikin niitä maailman sokerisimpia ja makeimpia. Olen vähän sellainen kaikki tai ei  mitään ihminen – tässäkin asiassa.

Eräs ystäväni oli ostanut vaihtelun vuoksi suklaa soija-juomaa kahvin sekaan ja sen innoittaman eräänä aamuna kehittelin tällaisen helpon ”laten” itselleni. Laitoin tähän kahvijuomaan siis puolet kahvia ja puolet kuumennettua (mikrossa tai keittäen, itse keitin) suklaanmakuista soijajuomaa, lisäksi laitoin juomaan teelusikallisen kookosöljyä ja ripauksen kanelia. Sekoitin juoman sheikkerissä ravistaen kuohkeaksi.


Haluan muuten vinkata, että maanantaina alkaa taas huippusuosittu verkkokurssi äideille, jossa paneudutaan vatsalihasten erkauman kuntouttamiseen ja lantionpohjan harjoittamiseen. Itse kävin tuon edellisen kurssin ja voin lämpimästä suositella sitä kaikille. Kurssi on suunnattu nimen omaan äideille 0-6 kk synnytyksen jälkeen sillä silloin aktiivinen kuntoutus tehoaa parhaiten. Kurssille voi kuitenkin osallistua vaikka synnytyksestä olisi vierähtänytkin jo tovi – koskaan ei ole liian myöhäistä!

Kurssilla saat monipuoliset eväät harjoitteluun kotona ja tämän kurssin jälkeen sinulla on tietotaitoa jatkaa harjoittelua itsenäisesti kotona. Kurssin myötä myös oma kuntosaliharjoitteluni (ahhahahaa, siis se yksi kerta) tuntuu hieman turvallisemmalta, kun osaan nykyään huomioida lantionpohjaani ihan eri tavalla kuin ennen!

Koodilla EMMANALE saat siis -10€ kurssin hinnasta! Ilmoittautumaan pääset TÄÄLTÄ, lue kurssista lisää TÄÄLTÄ!

Kivaa viikonloppua<3