Ihan vaan ajattelin että… (ehkä ei pitäisi)

… Olen saanut treeneistä taas hyvin kiinni. Puhuisin suoranaista shaissea jos sanoisin, että minä treenaan hyvän olon vuoksi pelkästään. Kyllä minä nyt hittovie haluan myös näyttää hyvältä. Ja on kivaa olla vahva. Pysyn taas tässä vauhdissa varmaan kaksi viikkoa niin sitten on taas hyvä pitää kuukauden tauko :D!

…Minkä takia aina kun käännetään kelloja, pitää sanoa että ”oikeaa aikaa kello olisi..” Eikö se kello ole juuri sen verran kuin se silloin on vaikka kuinka eilen olisi ollut kesä tai talvi- aika?

…Minä en tule varmaan koskaan aikuistumaan niin aikuiseksi, että en enää tykkäisi käydä ulkona. Kaikki sanoivat, että sitten kun saat lapsia niin.. Noh, nyt minä odotan vielä kahta kauheammin että pääsen ulos kun niin harvoin pääsee.

…Olen ajatellut, että aina kun itsekin mainostan, että olen tosi sinut oman kroppani kanssa, niin olisinko yhtä sinut jos raskauskiloja olisikin jäänyt vaikka kaikki ne 23? Että olenko ihan hiton tekopyhä kun kerron miten helppoa on olla itsensä kanssa nyt? Joo oli minun hyvä olla myös heti synnytyksen jälkeen, mutta en minä ajatellut silloinkaan, että jos nyt oon tällainen loppuelämäni niin fine..

… Olenko ainut ihminen tällä planeetalla joka ei jaksanut katsoa ensimmäistä jaksoa Skåm:ia loppuun, eikä synnynyt breaking badille?

… Minkä takia minun piti elää 27- vuotiaaksi asti tajuten, että pinkki huulipuna onkin itseasiassa minun juttuni, eikä pelkästään nude?

…Kevään tullen alan aina haluta ihan hulluna vaaleampaa tukkaa, minun pitäisi vaan nyt uskoa, että tämä tumma on tosiaan minun värini ja tässä pysyn.

… Erään nettikeskustelun jälkeen en ole kuin voinut ihmetellä, antaako joku ihan oikeasti kotiarestia miehelleen?

… Minkä hiton takia ”luomut” ihmiset saavat haukkua itseään korjannutta/paljon ehostavaa ihmistä niin paljon kuin sielu sietää? Olen törmännyt tähän nyt tosi paljon viimeaikoina netissä, eikö jokainen saa näyttää just siltä miltä haluaa?

… Ei kai mulla muuta.

 

Sitä ihan tavallista arkea..

Tämä viikonloput on ollut tosi tavallinen, siis niin tavallinen, että se on ollut oikeastaan pitkästä aikaa ihan älyttömän kivaa. Oli kiva olla tekemättä mitään.Viikonloppuun toki sisältyi peruuntuneita suunnitelmia ja muuttuneita aikatauluja mikä itsessään hieman harmitti, mutta tätä se elämä lasten kanssa on, ikinä ei voi tietää mitä huominen tuo tullessaan.

Odottelen yhtä sisustustilausta tulevaksi, sillä vaikka kuusi on viety kellariin, koristaa sohvaa edelleen ihanat joulutyynyt. Hassua, miten sitä alkaa odottaa heti tammikuun vaihduttua kevättä niin kovasti. Jos aika jatkaa tätä juoksuaan, niin maaliskuu on täällä ennen kuin ehdin edes tajuta ja silloinhan on jo kevät eikö olekkin? Ainakin blogikuvat kertoivat viimevuodelta sitä. Kevät on kyllä vuodesta toiseen ihan ylivoimaisesti parasta, vaikka kesä tulee hyvänä kakkosena perässä – en malttaisi odottaa kumpaakaan!

Minulla kalvaa takaraivossa pieni pelko, että Emilillä uusii taas korvat. Toissa yönä nukuin poika kainalossa kun hän ei rauhoittunut oikein mihinkään. Viime yö sitten taas meni suht hyvin. Tiedä näitä, katsotaan nyt vielä yksi yö ja mennään sitten huomenna lääkäriin (TAAS) jos siltä näyttää. Emilin vatsakin on nimittäin taas sellainen kuin edellisen tulehduksen alla. Voi en haluaisi kyllä yhtään antibioottikuuria hänelle syöttää.

Itse taas olen kärsinyt mahtavista lihaskivuista. Kolme treeniä viime viikolla painaa päälle ja ehkä ne toissapäiväiset maastavedot olivat viimeinen naula minun arkkuuni. On ihanaa kun kroppa tuntuu taas tavallaan omalta kun lihaksia särkee, mutta tavallaan on tämä kyllä masokismia 😀 Ajattelin kyllä käydä vielä tänään ja huomenna salilla, sillä menen tiistaina viisaudenhampaan poistoon, joten sen jälkeen ei kyllä treenailla melkeimpä viikkoon. Toisaalta tuo tulee ihan hyvään saumaan kun lähdetään (taas vaihteeksi) viikonlopuksi Haminaan, niin ei siellä tulisi mitään treenattua kuitenkaan.

Ajatuksissa on ensiviikon kampaaja, edellisestä kun on kulunutkin jo puolitoista kuukautta. Minusta on tullut tosi paljon maltillisempi juurikasvuni suhteen, sillä ennen kun värjäsin itse hiukseni, oli minulla väri päässä noin kolmen viikon välein. Nyt väliaika on tuplaantunut. Kiitos kuuluu myös osittain noille tyvispraylle, jota käytän viimeiset viikot lähes päivittäin…

Mietin muuten, että olisiko teillä kiinnostusta lukea sellaista postaussarjaa, jossa arvostelisin muutamia kosmetiikkatuotteita. Voisin ainakin ottaa arvosteluun juurikin nuo tyvisprayt, muutaman matta lakan ja sit esimerkiksi noita luomivärejä mitä olen aika paljon viime aikoina haalinut, jotta olen löytänyt sen oikean paletin…  Voi olla, että teen ne joka tapauksessa 😀

Tämä sunnuntai menee rennosti, jonkin verran se sisältää tulevan suunnittelua. Kirjoitinkin jo facebookkiin päivitystä omille sivuilleni, kuinka siistiä on kun olen alkanut nyt puhua ideoitani ääneen ja jengi innostuu niistä, niin tässä on tulossa keväälle yhtä sun toista kivaa, mistä myös te lukijat pääsette nauttimaan:) En malta yhtään odottaa, että pääsen ne teille kertomaan <3

Ihanaa ja rauhallista sunnuntaita, ensiviikko jännittää kovasti, mutta ehkä selviän siitä hampaanpoistosta elävänä…

img_8227 img_7944

img_8737