Uskallanko unelmoida ääneen? + pari kysymystä lukijoilleni.

Vitsi mikä päivä tänään on ollut! En ole liikahtanut sohvalta kuin hetkeksi ulos nukuttamaan poikaa ja olo on kyllä just niin väsynyt kuin tällaisena päivänä voi olla. Käärin pojan heti aamusta kapaloon ja hän viihtyikin hyvin pikku tortillana minun kainalossani koko aamupäivän. Kävin ostamassa eilen seppälän alesta (ainut vaatekauppa Haminassa) lasten kevyttoppatakin itselleni kun tuo ilma on just noin kesäinen, kuin mitä kesäkuussa nyt vaan voi olla :D.

IMG_4398

Tässä kun sain hetken tällaista ”omaa aikaa” kun pikkumies nukkuu ulkona, jäin katselemaan tätä minun blogiani. Olen kasvanut viimeisen vuoden aikana bloggarina todella paljon ja yksi mikä on kehittynyt koko ajan on minun kirjoittamiseni. Teen paljon töitä kieliopin eteen, mutta edelleen joudun pähkäilemään paljon tekstin sujuvuuden kanssa. Koitan myös kehittyä kuvaajana.. Tai pitäisikö sanoa, että Timo kehittyy kuvaajana koko ajan.

Olen ihan superkiitollinen tämän hetkisestä pöhinästä blogissani. Lukijamäärät ovat hiljalleen nousussa ja kommenttiboksissa on vihdoin sitä keskustelua, mistä saan kaikista eniten irti kirjoittaessani. Odotan edelleen jokaista kommenttia ja jokaisen niistä luen ajatuksella. Olen iloinen postaustoiveista ja myös kehitysehdotuksista. Olen iloinen jokaisesta lukijastani ja on kivaa oppia tuntemaan lukijoita nimimerkkien takaa.

IMG_4407

On aina riski sanoa omia unelmiaan ääneen, mutta minun unelmanani on tällä hetkellä saada blogista sellainen, että se mahdollistaisi minun kotonaoloni mahdollisimman pitkään. Päivä päivältä tuntuu jotenkin kauheammalta ajatus viedä poika hoitoon jo helmikuussa (tai sitten olen vain vieraantunut työstä :D). Saa nähdä, että kuinka tässä käy – suunta on ainakin oikea ja koitan tehdä töitä sen eteen, että blogi pysyy aktiivisena ja mielenkiintoisena!

Olisikin kiva kuulla teiltä lukijoilta, että:

  • Miten olet löytänyt blogini?
  • Mikä on toimii blogissani?
  • Mitä kehittäisit blogissani?

IMG_4413 IMG_4397

Kuvat: Milka/Olennaisuuksia – Blogi