Löydettiin meille täydellinen koti!

Ollaan Timon kanssa jo ihan väsyneitä oman asunnon etsintään. Tuntuu, että aina on käynyt tosi lähellä, mutta sitten ollaan peräännytty syystä tai toisesta. Sellaista asuntoa mikä vastaisi hinta-laatu suhteeltaan ajatustamme ei vaan ole, tai sitten jos on sen yhtiövastike on vähintäänkin tähtitieteellinen.

Nyt kuitenkin kuulin kaverilta eräästä asunnosta mitä lähdettiin sitten ihan extempore katsomaan. Asunto sijaitsi ihan Kotkan keskustassa, torin kupeessa. Asunnon omistavalla naisella oli kiire päästä asunnosta eroon ja hinta oli tämän vuoksi enemmän kuin kohtuullinen.

63 neliötä hieman hirvitti, mutta hyvällä ratkaisulla kolmiokin saattoi toimia. Kun päästiin asuntoon sisälle tiesin heti, että tämä on meidän tuleva koti. Asunnon keittiö ja olohuone sijaitsivat suuren kattoikkunan- lähes kupolimaisen näkymän alla. Asunnossa oli sauna ja kylpyhuone erikseen ja siinä oli kaikki pinnat uusittu. Ei ihan uutuuden karheat, mutta uudet ja siistit pinnat.

Asunnon avaruus oli juuri sitä mitä olemme etsineet, neliöt oli käytetty täydellisesti. Yhtiövastikekkaan ei hirvittänyt, mikä on kaatanut jotkut haaveemme. Tästä ei ollut mitään epäilystä, haluaisimme tähän asumaan.

Sitten se tapahtuu.. ”Äitii, hyää iitaa, heää”  E tuijottaa minua sängyn vieressä. VOI EI- se oli unta. Koko aamun olen harmitellut miten voikaan mennä näin hyvä asunto sivu suun, vaikka eihän sitä ole edes olemassa, hah.

Terveisiä siis matkalta jossain Mäntyharjun ja Jyväskylän väliltä. Olemme menossa siskoni miehen valmistujaisiin, emme asuntokaupoille. Hitto mikä aamu muuten, meinasin saada sydänkohtauksen hiihtoa katsoessani, enkä edes ole yleensä siitä kiinnostunut. Mutta onhan se nyt hienoa!

Kivaa ja aurinkoista viikonloppua <3