Ai luoja, että mä vihaan tekniikkaa tänään…. Ja ne alekoodit mitä lupasin;)

sis. mainoslinkkejä

Tiedättekö, minulla on pinna tällä hetkellä niin kireällä tämän koneeni kanssa, että  minun tekisi mieli itkeä, siis ihan oikeasti itkeä. Olen tänään sananmukaisesti taistellut kuvia koneelle noin kolmen tunnin ajan. Jostain syystä minun lightroomini lakkasi lukemasta kuviani ja nyt en saa niitä oikein millään muokattua. On minulla sitten pari muutakin ohjelmaa, mutta luonnollisesti ne kaatuivat koko ajan. Tuntuu niin turhalta koittaa tehdä juttua blogiin kun kuvien lataukseen menee pieni valovuosi.

Voisin toki päästää itseni helpolla ja jakaa tänne vain puhelinkuvia, mutta kun en halua. Minä ja tekniikka on kyllä niin huono kombo keskenään ja sitten kun me ei Timon kanssa kumpikaan olla mitenkään hirveän fiksuja näiden koneiden kanssa, niin nämä pattitilanteet on aina todella turhauttavia. Alan oikeasti kallistua uuden koneen hankkimiseen päivä päivältä enemmän, toisaalta nyt tuntuu, että ongelma on lightroomin kanssa, joten ei se uusi laite tätä ongelmaa ratkaisisi….

Samaan aikaan minun puhelimeni on korjausarviossa, niin minulla on käytössäni tuo vanha iPhoneni ja siinä on kosketushäiriöinen laturi, joten se ei lataudu kuin muutaman prosentin tunnissa… Olin niinkun NÄIN raivona täällä 😀  Onneksi, siis onneksi on ihmisiä jotka tietää näistä hommista kaiken ja eräs ystävämme osasi tulla omalla koneellaan meidän koneelle ja ratkaisi koko tilanteen! Ihanaa kun ihmiset osaavat ja ihanaa, että he myös auttavat minun päiväni on taas pelastettu 🙂

Tää oli taas tällainen #firstworldproblem, mutta se jolla ei ikinä mene tekniikan kanssa hermo niin antaudu heti!

ellospostaus

*Converset täältä, maksimekko täältä, bombertakki Zara, samankaltainen täältä

Mutta ne alekoodit:

  • Koodilla 345718 25% alennusta lastenvaatteista, koskee myös merkkituotteita + säästät toimituskulut! Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia lastenvaatteita. Edut ovat voimassa 30.9.2016 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20).
  • Koodilla 345418  Tervetuliaistarjous! 50% alennusta tilauksesi kalleimmasta tuotteesta + säästät toimituskulut! Edut koskevat vain uutta asiakasta ja uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodinteksiilejä, sisäalvaisimia, tapetteja ja mattoja. Edut ovat voimassa 30.9 asti ja ne voi käyttää vain kerran.
  • Koodilla 354403 30% alennusta kalleimmasta tuotteesta + SÄÄSTÄT TOIMITUSKULUT .Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 30%:n alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20) kun tilaat nyt.  Etu on voimassa 31.12. 2016 asti.

Eli näistä vain valitsemaan! Shoppailemaan pääset TÄÄLTÄ***

10 postausta, jotka eivät kiinnostaneet ketään.

Pian tulee vuosi täyteen siitä kun blogini siirtyi fitfashionin alle. Olen viimeisen vuoden aikana kehittynyt bloggarina varmasti tuplasti enemmän, kuin mitä ensimmäisen blogivuoteni aikana ja samalla bloggauksesta, rakkaasta harrastuksesta, on tullut minulle toinen työ. Tai en minä osaa tätä oikein vieläkään työnä pitää, tämä on vähän niinkuin friend with benefits:D!

Tavoitteet seuraavalle vuodelle on asetettu ja on aika pistää silmään kakkosvaihde, sillä typeräähän se olisi jäädä laakereilleen lepäämään, aina on hyvä olla tavoitteita, suunnitelmia ja etenkin unelmia!

_MG_3718_Fotor

Minua kiinnostaa jo ihan uteliaisuuttanikin tilastot ja valehtelisin jos väittäisin, että en ole perillä blogini kävijämääristä. Voisin kutsua lukijakuntaani suorastaan uskolliseksi ja sehän tästä hommasta tekeekin parasta:) Aina ei kuitenkaan minunkaan juttuni ole kiinnostaneet, joten tässä aikani kuluksi kävin vähän postauksia läpi ja keräsin teille 10 vähiten luettua postausta kuluneelta vuodelta, sillä kyllä nämäkin ansaitsevat oman valokeilansa!

1.Viikonlopun metsätreeni vai metsähommia sittenkin?

Tykkäsin tässä postauksessa kuvista. Sisällöltäänhän postaus on hieman köyhä, mutta harmittaa, että hyvät kuvat jäi äkkiä unholaan. Onneksi voin aina palata niitä itse katselemaan kun niistä niin tykkään 😀

2.Hair crisis

3.Autumn vibes

4.Summer is it you?

Kaikkiin ylläoleviin.. Älä otsikoi englanniksi, se kuulostaa kivalta, mutta harvoin toimii. Otsikointi on kuitenkin jo puolet tekstistä, joten hieno ”taideotsikko” harvoin saa kauheasti avauksia. Toisaalta mikään ei ole niin raivostuttavaa, kuin jatkuva ”klikkiotsikointi” – välillä toki sekin on täysin suotavaa. Huomaan, että selkeintä on otsikoida postaus niin, että se tavoittaa kohderyhmänsä, silloin ei mene hyvät jutu ohi!

5. Punaisen flanellipaidan tarina

Tämä postaus ei vain toiminut. Ajatuksena olin taas askeleen edellä todellisia kykyjäni ja jos totta puhutaan, niin tuo postauksen flanelipaita päätyi roskakoriin ja ostin sellaisen ”oikeanlaisen” hyvin pian hennesiltä. En todellakaan ole ihminen, jonka pitäisi ruveta tuunailemaan vaatteita itse.

6. Taas kipeänä, eikö tämä ikinä lopu?

Eihän se lopu…

7. Verilöyly keittiössä, mitäpä sitä ei mielihalujensa eteen tekisi?

Palaa kohtaan 2-4. Tämä olisi varmaan pitänyt otsikoida ”maailman helpoin, mutta työläin punarjuurikeitto” tai jotain muuta yhtä ”raflaavaa”..  Jos nimittäin haluat löytää punajuurikeiton ohjeen, tuskin etsit sitä hakusanalla ”verilöyly”. Toisaalta huomaan, että ainakaan minun blogissani reseptit eivät ole se ykkösjuttu, siksi niitä nykyään aika harvoin jakelenkaan.

8. Raakasuklaamunat – hieman erilainen pääsiäisherkku

Raakasuklaa taitaa olla menettänyt hieman arvoaan? Vai olenko ihan väärässä? Pakko kyllä myöntää, että olisin syönyt ja kennollisen mignonmunia jos olisin voinut. Huoh, ne on niin hyviä!

9. Liikaa somea yhdelle ihmiselle

10. Liebster blogihaaste

Nämä nyt vaan ei kiinnostaneet ketään. Periaatteessa kummassakaan postauksessa ei ollut mitään ihmeellistä vialla.. Oikeastaan tuon blogihaasteen postaus on ihan hauska tuollainen kysymysjuttu, mutta sitähän ei otsikko kerro, joten harva tuon takaa on tätä postausta osannut varmaankan avata.

Yksi asia on aivan varma; silloin kun ajattelet, että ”tämä postaus on hyvä, tämä varmasti kiinnostaa ihmisiä” – se harvoin menee niin :D.

_MG_3719_Fotor

 

Millaisia postauksia siellä haluttaisiin nähdä enemmän?