Nappaa tämä vauvatarvikkeiden lempparini alesta jo nyt!

sisältää mainoslinkkejä*

img_8440

Selailin tänään Elloksen aleja ja bongasin yhden jutun! Nimittäin ehdoton lempimerkkini Elodie details on laittanut aleen muutaman lämpöpussin ja pipon. Itse tilasin juuri isomman Pipon Emilille, sillä paras pipo mitä hänellä on ollut on TÄMÄ* Elodie Details’in  pipo joka harmikseni jäi jo pieneksi meidän minille.

Lämpopussi jonka hankin jo varmaan vuosi sitten on ollut yksi parhaista hankinnoistani, sillä tuo pussi pitää E:n lämpimänä myös silloin kun haluan laittaa hänelle kaupungille päälle jotain muutakin kuin toppahaalarin.  Harmikseni näitä kyseisen merkin tuotteita ei ikinä koske meidän alekoodit, joten nyt jos etenkin lämpöpussia kaipailet, niin kannattaa hyödyntää oikeasti reilut alennukset ennenkuin nämä myydään loppuun!

elodie-details

Kuva: Elodie Details/ Ellos

Suoraan ale- löytöihini   pääset TÄÄLTÄ* TÄÄLTÄ* TÄÄLTÄ* ja  TÄÄLTÄ*! Uusien mallistojen lempparit olen kerännyt TÄHÄN postaukseen.

Palaan illalla vähän perusteellisemmin blogin pariin, siihen asti mukavaa aatonaattoa<3

Ehdoton vauvatarvikkeiden lempimerkki!

*sisältää sata affilinkkiä koska en kestä yhtään!

sairaalakassi5

Jo ennen Emilin syntymää menin ihan sekaisin Elodie Details:sin tuotteista. Ne ovat kaikki niin älyttömän kauniita ja jotenkin niin tosi kivasti suunniteltuja ja mikä parasta – ihan super laadukkaitakin. Minulla on ollut aina kallis maku ja sama pätee näissä vauvatavaroissakin, kuitenkaan kun kyse ei ole ollut vaatteista, olen uskaltanut näihin hieman sijoittaa… Meiltä löytyy ko. merkin lämpöpussi*, vauvan viltti*, hoitolaukku*, ruokalappu, vaunujen sadesuoja* ja muutama tuttinauha. Ihan lempi- asusteena toimi pitkään pipo*, joka ei valitettavasti enää mahdu, joten jouduin nyt tilaamaan Emilille uuden*!

Se mikä minua ottaa päähän on se, että meillä on jo lämpöpussi ja hoitolaukku (jota en edelleenkään niin tarvi, mutta kun..) sillä ED:ltä on tullut nyt niin makeita uutuuksia* (siis mikä on tämä laukku?),* että meinasin ihan pimahtaa kun selailin näitä kaikkia ihanuuksia. ONNEKSI järki puuttui peliin ja kotiutin vain pipon* ja tuollaisen tarvikepussukan*, sillä vihaan noita laukunpohjalla pyöriviä vaippoja ja tuttipulloja…

Sanokaa nyt joku muukin, että on hurahtanut tähän merkkiin yhtä pahasti kuin minä! Koska onhan nämä nyt ihan liian söpöjä ollakseen totta..

elodiedetails

Kuvat Elodie details/ ellos.fi

Muistathan, että koodilla 340502 saat – 40% ellokselta kalleimmasta tuotteesta kassalla, kannattaa hyödyntää ja tilata esim. toi lämpöpussi mitä minä en saa – yhyy!!