Kesän parhaat hetket ja ihana syksy<3

Tämä kesä meni mun osaltani tavallaan ihan ohitse. Ensin se meni odottaessa häitä ja sitten olikin jo elokuu, joka oikeastaan lopulta taisi olla se vaihderikkain kuukausi koko kesässä.

Tuntuu että olen jännittänyt koko kesän millon mitäkin, ja nyt viimeisempänä asiana ollaan jännitetty uutta asuntoa, joka näyttäisi olevan pian meidän. Eli muuttokin on tiedossa pian! On ollut häät, ensimmäinen oma asunto ja vaikka mitä. On tämä elämä jännittävää, eikä ihan hetkeen näytä siltä, että tämä tahti helpottuu, joten annetaan elämän kuljettaa <3

Tässä kuitenkin minun kesäni parhaat jutut jokaiselta kuukaudelta:

toukokuu (siis silloihan se kesä alkaa):

_MG_8991 työec 272emma

Polttarit! Rakastan yllätyksiä ja tytöt kyllä yllättivät minut ihan totaalisesti. Olen edelleen niin kiitollinen viikonlopusta <3 Polltareista voit lukea lisää täältä  ja täältä.

kesäkuu:

tfw11TFW17

TFW ja meidän perusteet ryhmä<3 Need to say more! Oli ihan super- kiva kuukausi ja edelleen lämmöllä sitä muistelen, toivottavasti olen pian takaisin messissä! TFW:n treeneistä löytyy juttua ainakin TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ.

Kesäkuu nyt muuten oli todella ankea säänsä puolesta ja lähinnä tuli hengailtua salilla ja kotona. Ajatukset oli ihan vaan häissä, enkä oikein edes muista, että mitä tein kesäkuussa muutenkaan 😀

heinäkuu:

DSC_4626DSC_4614

Ei varmaan tarvi kertoa enempää<3

elokuu:

_MG_0889_MG_1150

Elokuussa ollaan menty ja tehty todella paljon. Oli Weekendit ja on ollut rapujuhlia. Tosiaan tehtiin tarjous asunnosta ja nyt sitten kai muutetaankin pian.  Tämä on ollut kesän ihan ylivoimaisesti kesäisin kuukausi ja olen ihan tyystin päästänyt itseni ihan kauheaan kuntoon, kun olen vaan fiilistellyt lenkkeillen.. Sitäkin liian vähän ja jäätelöä liian paljon 😀 Mutta ei väliä, syyskuu ja syksyn uudet tuulet tulosa – ihanaa! Meillä on muuten uuden kodin alakerrassa kuntosali, en ehkä kestä!


Kesä oli hyvä, se toi elämääni uusia ihmisiä, lähensi elämässäni olevia ja sain minä uuden ystävänkin. Rakastin paljon ja rakastan edelleen. Nauroin paljon, humalluin liian usein ja liikuin ihan liian vähän. Elin itselleni ja nautin päivistä. Tein kaikkea sellaista jota varamasti en tule ikinä enää kokemaan samanlaisena, olin hetkessä läsnä. 


 

Äkkiä se kesä meni, mutta äkkiä tulee seuraavakin. Nyt odotetaan innolla tulevaa häämatkaa, joka suuntaa siis Antiqualle, Caribian saarille, ihanaa kun on keskellä talvea jotain mitä odottaa, tulee kesä taas nopeammin. Talvet eivät vaan ole minua varten. Nyt kuitenkin otetaan vastaan syksy ja keltaiset lehdet. Ihanaa kun on vuodenaikoja, niin osaa iloita aina tulevasta ( paitsi talvesta).

IMG_2234

 

Mitäs teidän syksy tuo tullessaan? 

<3: Emma

#emmanjatimonhäät, the hääkuvat<3

Valitseppa näistä nyt sitten…

_DSC8319 DSC_4151 DSC_4146 DSC_4179 _DSC8429 DSC_4216 _DSC8537 DSC_4516

Minun mekko: Anne Juselius// Meikki, rusketus, ripset: Day spa fresh// Hiukset: Iisa Nihtilä

Timon hiukset: Hiushovi/Riitta  //Puku: Tiger og sweden, liivi: Anne Juselius

Mitäs siellä ollaan mieltä? Mikä näistä on the kuva? Eikö voisi vaan ottaa kaikki 😀


 

PS. Tänään on tuon minun paremman puoliskoni syntymäpäivä, joten toivotetaan kaikki hänelle isosti onnea<3 Timo jee 27 vee! Ja vasta hän oli 23…

DSC_4447