Kokemukseni c9:stä

yhteistyössä forever/ Emilia Ristola (sis. mainoslinkkejä*)

C9 loppui kohdallani hyvin lyhyeen. Aloitin tämän ”kuurin” viimeviikon maanantaina ja sen oli tarkoitus loppua tämän viikon tiistaina.

Taisin kaikenkaikkiaan neljä ensimmäistä päivää noudattaa ohjeita ja sitten minulla loppui kärsivällisyys. C9 toimisi varmasti sellaisella ihmiselle, joka haluaa katkaista herkkukierteen tai äkkiä nesteet pois ennen lomaa tai vaikka jotain juhlia.

Jo kahdessa päivässä painoa oli tippunut 1,5 kg. Lähinnä nesteitä, sillä ensimmäisten päivien aikana ainoa kiinteä ruoka oli appelsiinit ja tomaatit. Söin minä varmaan kaksi kurkkuakin molempina päivinä. Tässä tämä ristiriita oikeastaan minulla olikin koko ajan. Ruokaa oli niin vähän, että nälkä oli jatkuva, niin sitä sitten paikattiin tietyillä hedelmillä ja kasviksilla. Ymmärrän kyllä siis ajatuksen, että nämä olivat tosi vähäkalorisia, mutta sitten en tavallaan ymmärrä  kuitenkaan.. Noh, ehkä minun ei tarvitsekaan.

Suurimpana ongelmana minulle koitui kuitenkin se hiton ultra- jauhe ja aloe vera- juoma. Kaikkeen tottuu, tiedän sen. Mutta siinä kohtaa kun alan odottaa viherjuomaa päivän parhaana asiana, on jokin pielessä. Raskausaikana nimittäin jätin kaikki keinotekoiset proteiinijauheet pois ruokavaliostani ja sen jälkeen en ole saanut alas mitään proteiinijauheita.  Kokeilin kesällä jotain smoothiejauheita, mutta nekin jäivät lopulta syömättä.

Teen smoothieni nykyään aina rahkapohjaan, ja vältän suurempia makeutuksia, niin muutos äkkimakeaan lisäravinnejauheeseen oli aika järkyttävä. Koitin peittää makua kaikin keinoin, mutta makeaa et saa kyllä peitettyä mitenkään. Jos smoothie olisi ollut raikas, olisi tämä c9 ollut ihan lasten leikkiä, enpä minä enempää syö muutenkaan kuin mitä siinä oli päiville 3-9. Eli toiveena foreverille: mauton ultrajauhe. Sitten voin kokeilla uudestaan. JA se aloe vera- geeli.. Silmät kiinni jääkaappikylmänä, kyllä sen sai alas.

Mitä hyvää siitä sitten jäi käteen? Kuitujauhe! Siitä koostui yksi päivän ateria (jep!) joten aloin sen suosiolla sekoittamaan smoothien sekaan. Olen niin huonovatsainen, että tällainen kuitulisä ruokavaliossani olisi todella paikallaan. Olen nyt näitä pusseja käyttänyt päivittäin. En voi ehkä sanoa, että vatsani toimisi paremmin, sillä lopullisesti tämän c9:sin katkaisi ihan kauhea vatsatauti, mutta ensimmäiset neljä päivää vatsani toimi tosi normaalisti huolimatta niukasta kalorimäärästä.

Hyvä fiilis jäi myös Emiliasta jonka kanssa tein tämän yhteistyönä. Olen ollut tosi nihkeä foreveriä kohtaan, sillä pakko nyt sanoa, että joillakin se aloevera- paatos on lähtenyt hieman käsistä ja olen kokenut tämän tosi ahdistavana juttuna. Emilia osoitti kuitenkin olevansa ihan normaali ihminen ja jos joskus jotain vielä näistä tuotteista innostuisin käyttämään, niin ehdottomasti asioisin hänen kanssaan.

C9 ei ollut minua varten. Vatsatauti vei nesteet tehokkaammin. Nyt sitten keräillään luita taas kasaan ja aletaan hankkimaan lihasta pitämään pakettia pystyssä. Mutta jos olet paniikissa, että etelänreissu lähestyy uhkaavasti niin tilaa itsellesi c9, kyllä sillä nopeasti muutaman nestekilon karistaa ja ehkäpä se auttaa valitsemaan seuraavalla reissulla vähän enemmän hedelmiä ostoskoriin. Niin kävi ainakin meillä.

Tämän hetken ylivoimaiset lempparihousut (ja huom. en käytä kovin paljon farkkuja joten tämä on minun suustani paljon sanottu) löydät TÄÄLTÄ.

 

C9- lähtötilanne ja ajatukseni ensimmäisestä päivästä.

*yhteistyö Emilia Ristola/ forever

Ihan ekana haluan vaan sanoa, että eka yö unikoulua takana! Kiinnostaisiko teitä kuulla siitä erikseen? Paina <3 niin voin vaikka vielä illalla kirjoitella ekan yön tuntemuksista jos näyttää, että kiinnostusta riittää.

 

Ensimmäinen C9- päivä selätetty ja noh, vaikka valitin aamusta iltaan niin lopulta se meni aika kivuttomasti. Söin kaikki mahdolliset ”ylimääräiset” vihannekset ja hedelmät mitä mahdollista, joten ehkä siksi nälkä ei päässyt liian kovaksi. Huomasin vain miten paljon tulee närkittyä kaikkea turhaa jääkaapista kun olin vähän väliä jääkaapilla roikkumassa.

Ekstraa söin banaanihaukun verran – hyi minua, hahaha 😀

Tosiaan olen tosi skeptinen ja olen varmaan ihan kauhea asiakas, mutta annan tälle nyt mahdollisuuden. Toivon, että kroppa tosiaan ”heräisi” ja kyselemäni perusteella tuo aloevera tosiaan olisi hyvä ja hellä suolistolle, joten katsotaan mitä tästä vielä kehkeytyy! Ehkä tämä forever on saanut vaan minut niin varpailleni, mutta hei! Ei se ota jos ei se annakkaan ja nyt keksitytään tähän ja siihen mitä tällä saadaan aikaiseksi.

Sen olen jo nyt huomannut, että tässä tarvii vähän maalaisjärkeä. Olen itse tosi aamusyöjä ja huomasin, että ilta meni yllättävän kevyesti, joten vähän nyt fiksailin ruokarytmiä, niin aamutkin menee helpommin. Huomenna saan aamusta taas smoothien niin eipä tuo sitten enää tunnu missään. En ole nimittäin pitkään aikaan syönyt kahta lämmintä ateriaa päivässä. (hyi minua!). Edelleen juon aamulla vihermehun ja berocan + muut vitamiinit, sillä tuntuu, että silläkin jo jaksaa paremmin. Ainoa miinus oli se, että palelin yöllä ihan hirveästi… Johtuuko tästä vaikeaa sanoa!

Otin tosiaan eilen mitat itsestäni ja kuvat vielä tänään aamulla. Pakko sanoa, että jos ei mitään muuta niin näiden kuvien jälkeen on kyykkymotivaatio huipussaan! MISSÄ ON MINUN TAKAPUOLI?

Mitat olivat seuraavanlaiset (vertailun vuoksi toukokuussa otettuja mittoja)

18.5.2016 30.1.2017
Paino 66.5 kg 58.5kg
rinta 84,5
vyötärö 88,5 71,5
lantio 102 98,5
reisi 50 48
pohje ?!?! 34,5
käsivarsi 26,5

c9alku

alkukuvat