Ensimmäinen hääpäivä<3

IMG_5505

En voi jotenkin käsittää, että on kulunut jo vuosi meidän häistä. Niin paljon kuin tähän vuoteen on mahtunutkin asioita joita en jää kaipaamaan, on se silti ollut ehkä elämäni tähänastisista vuosista paras.

Aika tuntuu kiihdyttäneen raskauden jälkeen vauhtiaan ja 12 kuukautta tuntuu ihan puolelta vuodelta, vastahan minä olin kesälomalla Haminassa. Siis viimekesänä. Vastahan minä jännitin kirkon aulassa, vastahan me Timon kanssa tavattiin.

Onko meidän parisuhteemme sitten muuttunut vuosi häiden jälkeen? On varmasti paljonkin. Niinkuin kerroin jo aikaisemmassa postauksessa, olemme nykyään entistä vahvempi tiimi ja lujasti yhdessä. Ehkä sellainen rentous ja luotto siihen, että ei tuo toinen tuosta ole lähdössä mihinkään, ovat tuoneet helppoutta omaan ajatusmaailmaan parisuhteesta.

IMG_5507

Nyt mietin, että olen kyllä todella onnellisessa asemassa, sillä olen hyvässä avioliitossa, omassa kodissa ja minulla on perhe. Kaikki tämä on tullut minulle viimeisen vuoden aikana ja toivottavasti saan nauttia näistä asioista koko loppu elämäni. Koitan todella pitää myös mielessä, että mikään näistä asioista ei ole itsestäänselvää, kaikki voi loppua – tässä maailmassa huominen päiväkään ei enää ole varma.

Vietämme siis tänään meidän ensimmäistä hääpäiväämme. Siihen ei kuulu mitään ihmeellistä, Emilillä on neuvola, äitini tulee kylään ja näemme ehkä ystäviä. Sitten kun on aika juhlimme kaikki nämä juhlimattomat päivät samaan aikaan. Ihanaa hääpäivää meille kuitenkin<3

IMG_5508

Vuoteen 2015 ei mitään lisättävää…

Jos joku olisi minulle kertonut, että minkälainen vuosi 2015 tulee olemaan, en olisi ikinä uskonut sitä todeksi. Luon mielessäni usein itselleni suunnitelmia, jotka ulottuvat muutamalle vuodelle eteenpäin ja niiden aikana toivon asioita tapahtuvan.

Vuodelle 2015 oli suunniteltuna meidän häämme, iso ja odotettu juhla johon laskin jo joulusta päiviä. Heinäkuun 18 päivä tuli nopeammin kuin olisin osannut uskoa ja oikeastaan koko kevät kului enemmän tai vähemmän odottavissa tunnelmissa ja suunnitellen tulevaa. Nyt jälkikäteen ajatellen – en muista keväästä juuri mitään. Muistaakseni treenasin kovaa ja paljon, oikeastaan muuta polttareitteni lisäksi ei jäänyt mieleeni vaikka varmasti kaikkea mahdollista on tapahtunut.

_DSC8429

Häiden jälkeen alkoikin sitten tapahtua. Kuukauden sisällä häistä olin tehnyt positiivisen raskaustestin ja talokaupat. Meidän elämämme todella muuttui kuin salaman iskusta. En oikein ihan vieläkään ymmärrä, että miten kaikki tapahtuikin niin nopeasti, mutta niin vaan elämä vie eteenpäin.

Syksy onkin sitten ollut uuteen elämänvaiheeseen totuttelemista ja ihmettelemistä. Oikeastaan kaikki mikä nyt voi mennä uusiksi meidän elämässämme on mennyt ja varmasti tämä on vasta alkusoittoa. Samalla kun tunnen itseni todella siunatuksi on minulla myös hieman hämmentynyt olo tämän kaiken edessä. Kasvoin lähes kuukaudessa aikuiseksi.

_MG_2372

Nyt katson kohti vuotta 2016 hyvin jännittyneenä. Minulla, sekä Timolla on edessä jännittävä uusi elämänvaihe, joka ei vaan muuta vuotta 2016, vaan koko loppuelämämme. Meistä tulee pienen pojan vanhemmat, isä ja äiti. Alamme rakentaa kotiin huonetta pojalle, meidän pojallemme ja toivotamme tervetulleeksi pikkuisen elämänalun, meidän yhteisen lapsemme. Kumpikaan meistä ei tiedä, että kuinka vanhempia ollaan, mutta meillä on edessä elämänmittainen aika opetella – kaatua ja nousta taas ylös. Kyllä me tästä vielä selvitään kunnialla.

<3

Vuosi 2016 tuo mukanaan yhtä suuria muutoksia kuin edeltäjänsä – tämän jälkeen toivottavasti saamme hieman rauhallisempia vuosia muutaman, sillä tätä vauhtia tulen vanhaksi nopeasti.

Ihanaa ja antoisaa vuotta 2016, me vaihdamme vuoden tällä kertaa lentokoneesta käsin!