Että hyvää perjantaita vaan sullekin…

*Sisältää mainoslinkkejä

Olipa ihanaa aloittaa tämä aamu…NOT!

Timo meni etsimään jotain rengaspultteja meidän häkkivarastosta ja tuli pian ylös kertoen, että sinne on murtauduttu. Enpä olisi uskonut, että tämäkin päivä vielä koittaa.

Onneksi ollaan tosi huonoja viemään sinne mitään, mutta kyllä siellä kaikki meidän talvivaatteet oli, että mitä tuossa laskettiin niin kyllä nelinumeroisen summan edestä on tavaraa lähtenyt. Onneksi kaikki Emilin tavarat ovat olleet ylhäällä. Jotenkin tosi outo olo, en tiedä miten tähän pitäisi suhtautua…

En ikinä veisi häkkivarastoon sellaista tavaraa millä on jotain tunnearvoa, eikä minulla ole sellainen olo, että joku olisi tullut kotiini. Tokikaan en jaksaisi tätä tavaraselvitysrumbaa mikä nyt alkaa, olisi niin paljon muutakin tekemistä tässä arjen pyörityksessä. Olen aina puolivitsillä heittänyt, että jos joku minulta viitsii jotain varastaa niin se menee kyllä sitten tarpeeseen ja kyllä tuossakin on niin suuri vaiva nähty, että jollain on todella tarvinut olla hätä kun on viitsinyt kaiken sen penkomisen tehdä.

Eikä kun oikeasti kyllä se ärsyttää ihan älyttömästi, että joku oikeasti ei kunnioita toisen omaisuutta yhtään. Tässä vielä on muutama sellainen juttu mikä ärsyttää vielä enemmän, kuin se menetetty materia.. Ihmiset ovat kyllä ihan uskomattoman röyhkeitä toimissaan.. Mutta yllättävän paljon tätä tapahtuu.

Mutta jotain kivaa tähänkin päivään, *koodilla emmasudio saat -15%  kaikesta valikoimasta Sudion sivuilta <3 <3