Vaadin jotain muutosta nyt heti! (sisältää faktaa ja fiktiota)

*yhteistyö Prime hair and beauty

IMG_8777

Tiedättekö tänään se iski.

Haluan nyt jotain muutosta tähän karvaani ja heti. Hieno juttuhan on se, että minulla on ollut puoli vuotta tämä punertava ja sen myötä siis olen hieman vailla vaihtoehtoja. Saan taas takaisin vanhan rakkaan mustan tai vähintään tumman ruskean karvan.

Kaihoten laitoin tänään kuvaa Umpulle yhdestä väristä toivoen, että se olisi edes jotenkin mahdollista Hanna- Lovisan kanssa toteuttaa, mutta kuten arvata saattaa, kylmät sävyt eivät kuulu minun vaihtoehdoikseni ihan hetkeen. Harmi, sillä minulla olisi juuri ollut mielessä täydelliset hiukset!

Teen parhaillaan töitä saadakseni tukan kasvamaan ennalleen ja voi näkisitte tämän vauvahiusten määrän. Minulla on otsallani itsepäinen töyhtö, joka kasvaa suoraan ylöspäin eikä taivu minkään vaikka tekisin mitä.

Tuleeko kenelläkään muulla näin kevään kynnyksellä pakonomaista tarvetta saada hiuksiin jotain uutta? Mitä te tekisitte jos olisitte minun housuissani?

hiuskollagejalkeen

Heitin minun kampaajalleni Hanna- Lovisalle muutaman ”väittämän” tässä on hänen vastauksensa:

Hiukset kasvaa paremmin jos niitä leikkaa..

– Hiukset kasvaa juuresta eikä leikkaaminen vaikuta kasvun nopeuteen.

Lämpösuoja ei oikeasti anna hiukselle sen enempää suojaa kuin mikä tahansa muotoilutuote..

-lämpösuojia on monenlaisia ja niissä on eroja. Toisissa on parempi lämpösuoja kuin toisissa. Tuotteeseen kannattaa panostaa.
Jos hiuksia harjaa tarpeeksi, niistä tulee kiiltävät..

-Kiiltoa hiiksiin saa esim kun föönaa hiuksen suuntaisesti kylmällä ja harjaa samalla. Kun hiussuomut sulkeutuvat niin ”kiilto” syntyy. Itse harjaaminen ei vaikuta hiuksen kiiltoon. Myös kylmä vesi sulkee hiussuomuja jolloin saat kiiltoa.

 

Hiuksia ei saa harjata märkänä..
-Hiukset voi venyä ja rasittua mekaanisesta rasituksesta märkänä. Hiuksia tulee harjata varoen ei repien märkänä. Ja valita harja joka on hyvä. Esim luonnonharjasta.