Joulu tulee jo korvistakin ulos

Kaikessa ihanuudessaan on joulu ollut rankka rupeama! Tähän kolmeen päivään on valmistauduttu viimeinen kuukausi ja vaikka itsekin tänä vuonna olin joulusta innoissani, olen vielä enemmän innoissani siitä, että nyt voidaan putsata joulukoristeet nurkista ja ottaa katse kohti kevättä. Tällähetkellä minulla tulee korvista ulos poropaidat ja kuusikuvat.. Nauroinkin tuossa, että pitäisi tehdä sellainen juomapeli joululle, että aina kun somessa on kuva kuusesta pitää ottaa shotti :D.

Vaikka kaikki  muu jouluhömppä tökkii, niin jouluruoka ei. Olen varmaan ainoa ihminen Suomessa, joka voisi elää vuoden ympäri jouluruoalla ja siis syönhän minä muutakin ruokaa kolmekin päivää putkeen, niin miten tämä jouluruoka tuntuu kaikilla tulevan heti korvista ulos? Toisaalta meidän ruokasessiot ovat olleet sen verran hektisiä, että en ole juurikaan ehtinyt edes ruokaani pureskella ja siksi ehkä sellainen ”no nyt on syöty”- fiilis ei ole päässyt yllättämään.. Suklaa on alkanut ällöttää, mutta silti löydän itseni konvehtien ääreltä kerta toisensa jälkeen :D!

image-1-1

Lahjoja meille tuli todella sopivasti ja tosi kivoja juttuja. Olen tyytyväinen siihen, että Emil sai hyvin kohtuullisen määrän paketteja ja kaikki ovat olleet jo kovassa käytössä. Suuri lemppari on ollut brion kärry, jota Emil työntää tohkeissaan ja toki me vanhemmat ollaan eniten kiitollisia turvaistuimesta autossa, joka on ollut kylläkin käytössä jo hyvän tovin.

image-1-5

Itse sain Timolta uudet UGG:it, kylpytakin ja jotain kauneudenhoitotuotteita. Sain myös lahjakortin giganttiin kun meiltä meinaa blenderi sanoa itsensä irti.. Mikäköhän kannattaisi ostaa? Ajattelin nyt satsata laatuun, sillä meillä blenderi tulee kuitenkin päivittäiseen käyttöön ja en kestä jos smoothiet jää kökköiseksi.

image-1-2

 

Totesin äsken konetta avetessani, että järkkärini on pitänyt myöskin muutaman lomapäivän, joten nyt sitten taas toden teolla sorvin ääreen! Ollaan vielä tämä viikko lomalla joten koitan saada kuvailtua vähän varastoonkin materiaalia :)! Nyt nämä kaikki kuvat on puhelimen aarteita, kuten laadust huomaa..

Kivoja välipäiviä ja tapaninpäivän jatkoa, minä menen sohvalle kärsimään vatsakivusta, heh…

Joulurauha <3

Huokaisin äsken, että vielä kaksi postausta ja sitten olen vapaalla huomisen. Siis olen vapaalla HUOMISEN(suurin osa kaupoistakin on kiinni)..

Kävin miettimään vähän pidemmälle, että ihan oikeasti toivon syvästi, että huomenna perheet ja ystävät kokoontuvat yhteen ja viettävät aikaa keskenään rauhoitutaan kaikesta somesta ja muustakin hössötyksestä. Olen itse ainakin ollut tänään jotenkin tosi väsynyt ja todella toivon huomisesta sellaista rentoa yhdessäoloa perheen kanssa. Ilman puhelinta, ilman somea.

Mulla oli tälle päivälle teille juttu, mutta päätin ihan suosiolla palata arkiseen arkeen sitten arkena ja fiilistellä tätä vuoden kaupallisinta, mutta kuitenkin myös lämpimintä juhlaa ihan täysillä. Oletteko muuten ajatelleet, että joulun aikaan ihmiset vierailevat toistensa luona paljon enemmän kuin normaalisti?

Vähän takaraivossa painaa kipeä Emil ja pelko huomisesta päivystysjonosta ja uusivasta korvatulehduksesta, mutta sitten meidän joulumme on siellä jos sen kuuluu olla. Toivotaan rauhallisia päiviä, terveitä lapsia ja stressittömiä aikuisia.

Toivon teille todella vilpittömästi ihania joulun pyhiä ja paljon aikaa niiden tärkeimpien ihmisten parissa, sillä sitähän joulu parhaimmillaan on! Itse olen oivaltanut tämän asian tärkeyden vasta aikuis- iällä, tai ehkä vasta muutama vuosi sitten, sillä olen aina jotenkin ajatellut vihaavani joulua.. En vihaa! En ehkä vieläkään joulua juhlana rakasta, mutta pidän siitä jo paljon enemmän.

Rauhallisia päiviä ja paljon rakkautta sinne!

<3: Myö

img_8518 img_8492