Näillä tuotteilla helppo ja edullinen contour- meikki.

sis. mainoslinkkejä

Olen kehittänyt itselleni niin pinttyneet meikkirutiinit, että niistä poikkeaminen tuntuu todella oudolta. Meikkirutiinini näyttävät hyvin pitkälti edelleen samalta kuin TÄSSÄ postauksessa. Kiireisinä aamuina olen kuitenkin alkanut korvaamaan voidemaisen varjostuksen puuterimaisella varjostuksella ja yleensä teen varjostuksen jopa vain aurinkopuuterilla. Jos minulla on aikaa, niin paneudun paljon perusteellisemmin varjostuksiin, jolloin contour paletista on paljon iloa. Noista paleteista löytyy yleensä myös ihan kohtalainen highlighter, sillä jostain syystä itse en ole kauhean fiiliksissä jos poskeni hohtavat kuin peilipallot.

Seuraavilla tuotteilla saat aikaiseksi jo vallan peittävän ja kestävän pohjan. Muistathan panostaa kuitenkin pohjustukseen. Itse koen, että puhtaalla kosteutetulla iholla meikki kestää vallan hyvin.

 

  1. Minulla on nyt ollut kokeilussa maybellinen fit me- meikkivoide sävyssä 220 eli natural beige. Meikkivoiteen hinta- laatu suhde on oikein hyvä. Tämä ei ole ehkä peittävin meikkivoide, mutta kestää kyllä hyvin koko päivän kasvoilla. MEIKKIVOIDE TÄÄLTÄ*
  2. Peitevoiteena käytän silmien alla, leualla ja otsalla fit me:n peitevoidetta. Tykkään peittävyydestä ja voiteen kestävyydestä. Kuten yllä, minusta tämä on erittäin kohtuullisen hintainen. Ehkä sen takia se onkin aina loppu kaikkialta 😀 PEITEVOIDE TÄÄLTÄ*
  3. Irtopuuteri on minun meikkipussini must tuote. Itselläni on itseasiassa tällä hetkellä grimasin ja rimmelin irtopuuterit käytössä, mutta esimerkiksi TÄMÄ* puuteri ajaa varmasti asiansa. Grimasin tuotteita kannattaa kysellä esim. punanaamiosta.
  4. Viimeisenä tuotteena minulla on TÄMÄ contour kit. Hyvillä sudeilla contourista saa helposti skarpin, mutta myös häivytystä ei kannata yhtään väheksyä. Tykkään TÄSTÄ real techniques;sin sivellinsetistä ja siihen toki lisänä beauty blenderiä (itselläni on se iconin halpaversio).

Jos hyvää ja edullista kosteusvoidetta etsit, niin kannataa suunnata lidliin, olen ihan heidän tuotteidensa fani. Ostin just joogamaton sieltä ja olen sillekin ihan myyty 😀

 

Jos voisin muuttaa yhden asian ulkonäössäni..

Olen tullut pitkän tien siihen pisteeseen, että alan olla sinut itseni kanssa. En enää näe katsoessani peiliin joka kerralla jotain korjattavaa ja jopa pidän ajoittain siitä miltä näytän. En oikein sovi mihinkään muottiin, mutta se ehkä tekee minusta erityisen, olen oman näköiseni ihminen.

Voin ihan rehellisesti sanoa, että olen miettinyt useaan otteeseen plastiikkakirurgiaa. Muistan miettineeni jo ennen raskautta, että korjautan kyllä heti rintani kun vain mahdollista. Nyt kuitenkin synnytyksen jälkeen olen alkanut olla toista mieltä. En näe enää millään tavalla tarpeellisena saada isompia rintoja. Olen oikeastaan alkanut tykätä siitä, että rintani ovat tosiaan juuri ja juuri a- kupin täyttävät. Ehkä tämä juontaa juurensa siitä, että olen myös alkanut vierastaa rintaliivejä ja suurimmaksi osaksi vietän aikaani pelkissä urheiluliiveissä… Myöskään koskaan ei tarvitse miettiä, että miten saan liivit näkymättömästi vaatteen alle…. En vaan laita niitä ollenkaan :D.

On kuitenkin yksi asia mikä minua on vaivannut kovasti aina. Se asia on hymyni ja suuni. Olen aristellut hymyillä kuvissa ja aina vihannut kuvia jotka on otettu minusta niin, että en ole huomannut tätä tapahtuvan, sellaisista kuvista joissa esimerkiksi nauran. Hymyilen koko ikenelläni ja suutani kaunistaa vinot ja pienet hampaat.

img_8279

Olen jonkin verran täyttänyt ylä- huultani, jolla ollaan saatu hyvä tuloksia ja ikeneni ei ehkä enää paista niin pahasti kuin ennen. Sonja Ihanassa on onnistunut pitämään huuleni hyvin luonnollisen näköisenä huolimatta siitä, että tavaraa on jo jonkin verran huuleni sisällä.. Olin jo alkanut myös pohtia alahampaiden oikomishoitoa, mutta tosiaan tällä hetkellä en olisi voinut edes ajatella sellaista, sillä rahaa ei nyt ole mihinkään ylimääräiseen hetkeen. Toisena vaihtoehtona olin miettinyt kuoria…

Sitten törmäsin eilen erääseen memeen instagramissa, jossa oli kuitattu erään tosi tv- tähden hymystä tosi ikävään sävyyn. Tai ehkä tämä kuulosti omaan korvaan ikävältä, sillä ”ongelma” on juurikin se minkä kanssa itse painin. Mietin, että mitä jos minä löytäisin kuvani jostain täältä netistä, jossa tälle piirteelleni irvaillaan, tälle piirteelle mistä olen todella epävarma. Sisälläni syttyi viha ja päätin, että jumalauta minä tulen jatkossa hymyilemään koko ikeneni pituudelta, sanoi kuka tahansa mitä tahansa.

Mietin, että minä en todellakaan tule olemaan se ihminen, joka muuttaa jotain piirrettä itsessään epävarmuuden vuoksi. Minä en ole ehkä ihan sinut oman hymyni kanssa, mutta päätin tämän memen jälkeen, että tämä piirre on osa minua ja haluan kantaa hymyni ylpeydellä. En halua, että joku nuori tyttö tai poika katsoisi kuviani ja miettisi, että ”minulla on samanlainen hymy ja tuokin bloggari vihaa sitä” ja alkaisi tämän vuoksi vihata omaa hymyään. JOKAINEN HYMY ON KAUNIS, vaikkakin omanlaisensa.

Jos kyse olisi jostain elämänlaatuani heikentävästä haitasta, niin tottakai minä sen korjaisin, mutta kyse on nyt piirteestä mikä on osa minua. Ehkä tulen joskus miettimään vielä tuon ala- hammasrivistön suoristamista, mutta voin elää sen kanssa ja hammashoitajan tuomio oli, että eivät ne välttämättä pysyisi kuin hetken rivissään joten onkohan tämä sen arvoista kuitenkaan?

Eli jos voisin muuttaa yhden asian ulkonäössäni, niin se olisi asenteeni sitä kohtaan!

img_8490