Kolme hyvää!

Minulla on ollut pari päivää mieli jotenkin vähän maassa. En tiedä mikä vaivaa vai vaivaako mikään, mutta sitä on pitänyt oikein zempata, että pysyn positiivisena – ei ole ihan mennyt putkeen, mutta melkein! Luin eilen ihanan Ainon kirjoittaman postauksen ”kolme hyvää asiaa” . Koska pelkästä tekstin lukemisesta tuli hyvä mieli, ajattelin että ehkä sellaisen tekemisestä voisi tulla vielä parempi. Kiitos Aino ideasta ja haasteesta <3

Kolme hyvää asiaa päivässäni…

♡ Aamuvuoro. Teen tosi paljon iltavuoroja ja sen vuoksi aamuvuorot on ihan luksusta, kun töistä pääsee normaaliin aikaan kotiin.

♡ Illan CT- tunti. Pääsen edellä mainitun syyn takia harvoin illalla salille, enkä oikein iltaisin käykään vaikka vapaata olisikin sillä haluan olla kotona silloin. Tänään kuitenkin menin tunnille ja onhan iltatreeni aina iltatreeni, sitä jaksaa ihan eri tavalla, vaikka rakastan treenata aamuisinkin.

♡ Se, että E nukahti yllättävän nopeasti. Alle puoli tuntia pimeässä on varmaan minun enkat pitkiin aikoihin.

Kolme hyvää asiaa minussa…

♡ Vahvuus. Olen ihminen, joka ei pienestä hievahda. En jaksa stressata turhia, enkä panikoida pienistä. En tiedä onko vahvuus se oikea sana, mutta jokainen varmaan tietää mitä tarkoitan. Uskon, että kaikesta pääsee kyllä eteenpäin ja ei ole niin suurta vastoinkäymistä etteikö sen yli jotenkin mentäisi. Kaikki kyllä järjestyy.

♡ Koitan elämässä toimia niinkuin haluaisin, että minua kohtaan toimitaan. Kai se on hyvä asia minussa. Välillä se on myös heikkous, sillä ehkä vähän naivistikin ajattelen välillä, että kun toimin jollain tietyllä tavalla niin minua kohtaan ollaan samanlaisia. Mutta pidän tätä enemmän positiivisena asiana kuitenkin.

♡ Olen hyvä äiti.

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna…

♡ Tattoo, siis Hamina Tattoo. Ja tämä ei tosiaan ole pohjoismaiden suurin tatuointitapahtuma, vaan pohjoismaiden suurin sotilasmusiikkitapahtuma, joka järjestetään joka toinen vuosi Haminassa. Miun iskä on yksi tapahtuman järjestäjistä ja siksi koen niin hullun suurta ylpeyttä tulevasta. Ei sillä, on muutenkin mahtavaa, että Haminassa tapahtuu!

♡ Kesä ja häät. Tälle kesälle on tiedossa paritkin häät, voi miten rakastankaan kesäjuhlia <3

♡ Olen ajatellut, että tänä vuonna panostan omaan hyvinvointiini. Minulla on oma minimi miten haluan voida ja nyt aion mennä sen yli reilusti. Haluan kehittää itseäni etenkin henkisellä puolella, että jos on hyviä lifecoaching mestoja tiedossa niin vinkatkaas!

Huomenna on perjantai ja taas viikonloppu edessä. En käsitä mihin nämä päivät oikein rientää. Vuosi tuntuu nykyään ihan naurettavan lyhyeltä ajalta kun ennen vuosi oli ihan ekstrapitkä aika. Kai sitä aikuisena menee aika aivan johonkin muuhun kuin päivien laskemiseen.

Jatkan ainon tavoin haastetta. Mieti mitkä ovat sinussa, tässä vuodessa ja päivässä ne kolme parasta asiaa <3 Se oli minulle tosi vaikeaa, mutta on kiva pähkäillä asioita.

 

 

KOLME ASIAA…

Ihan alkuun kerron vaan, kun kommenteissä tästä muutaman kanssa puhuin..Varattiin nyt Emilille lääkäri yhdeksi, pakko mennä tarkistamaan hänen korvat. En ole ikinä nähnyt poikaa sellaisena, kuin mitä nyt öisin on ollut, joten ei ole epäilystäkään, etteikö nyt joku vaivaisi.


img_8431img_8418

Mutta, oli mulla luonnoksissa teille postauskin, piti tämä jo eilen julkaista, mutta oli niin hektinen päivä, että kuvat jäi ottamatta…Olen bongannut tämän nyt useasta blogista ja koska rakastan erilaisia haaste- postauksia, halusin tehdä tämän ihan ehdottomasti!

3 asiaa, joista pidän…

Ystävistä, kesästä ja rauhallisista aamuista.

3 asiaa, joista en pidä…

Kylmästä, pimeästä ja valvomisesta.

3 asiaa, joita tein viime viikonloppuna…

Vietin tyttöjen iltaa, söin pitsaa ja shoppailin.

3 asiaa, jotka osaan…

Tanssia, kirjoittaa ja aikatauluttaa meidän elämää..

3 asiaa, joita en osaa…

Laulaa, neuloa, sanoa ei oikealla hetkellä 😀

3 asiaa, jotka haluaisin osata…

Laulaa, tehdä käsitöitä,  sanoa ei oikealla hetkellä 😀

3 asiaa, jotka minun pitäisi tehdä…

Pestä lattiat, ikkunat ja liikkua enemmän.

3 asiaa, joista stressaan…

Ensi keväästä, tulevista töistä ja siitä, että saadaanko ikinä meidän kotia myytyä kun laitetaan sen joskus myyntiin 😀

3 asiaa, jotka saavat minut rentoutumaan…

Kunnon hiki treeni, hyvä seura ja viini.

3 asiaa, joista puhun usein…

Emilistä, blogista ja tulevaisuudesta

3 asiaa, jotka puen mielelläni päälle…

Treenitrikoot, löysän paidan ja urheiluliivit

3 asiaa, joita en pue päälleni…

Äiti- farkut, urheilusukat, sellaiset baby- doll malliset tunikat

3 asiaa, jotka haluaisin hankkia…

Uuden tietokoneen, laadukkaat lompakon ja Emilille sellaisen brion kävelytuen

3 asiaa, joista unelmoin..

Etelänlomasta perheen kesken, uudesta kodista ja treffeistä Timon kanssa

3 asiaa, joita pelkään…

Että Emilille sattuisi jotain, pimeää ja läheisten menettämistä

3 asiaa, joita toivon tapahtuvan lähitulevaisuudessa…

Tää on vaikea… Toivon aikaa ystävieni  ja perheeni kanssa. toivon työasioihini tulevan joku ratkaisu ja toivon Emilin paranevan pian kauheasta flunssastaan!

img_8434