Paluu kotiseudulle – niin me taas muutettiin.

 

Voisin aloittaa lähes kaikki tämänhetken postaukset näillä ”ei ikinä- ei ikinä” – teemoilla.

Tämä ”ei ikinä” oli itselle ehkä vaikein, mitä olen hetkeen joutunut tekemään. Tavallaan myös helpoin. Sitä tunneskaalaa on niin vaikea selittää, mutta tosiaa me muutimme elokuussa takaisin Kotkaan. Irtisanoin itseni unelmieni työstä ja myimme ensimmäisen oman kotimme. Jätettiin kaikki kolmessa vuodessa rakennettu elämämme Tampereelle ja niinkuin se minusta silloin tuntui – palasimme takaisin lähtöruutuun. Iloinenhan minä olin, että Timo tuli valituksi kouluun, vaikka mietin että miten se juuri kaikista vaihtoehdoista osuikin siihen vähiten haluttuun. Noh, kaikella on tarkoituksensa – myös tällä.

Minua harmitti ihan ylikaiken kommentit ”tiedettiin, että tulisitte takaisin”, ”tämä nyt oli odotettavissa”. Tuli olo, että kukaan ei uskonut meidän pärjäävän lapsen kanssa Tampereella. Ihan oikeasti, ei oltaisi muutettu takaisin jos Timo ei olisi saanut täältä koulupaikkaa. Niin vaikealta kuin paluu tuntui, tiesin että täällä on paljon meille tärkeitä asioita ja ystäviä, sekä perhe. Saatiin myös aivan ihana vuokra- asunto, sellainen oman elämän tavoiteasunto, tai se oli sitä silloin kun asuttiin vielä täällä ennen muuttoa. Ja täällä me nyt asutaan.

Uskon vahvasti johdatukseen ja siihen, että asiat ovat tarkoitettu menemään niinkuin niiden kuuluu. Kuin ihmeen kaupalla saan nyt tehdä työtä nuorten parissa ja vaikka vannoin etten palaa ikinä vuorotöihin, on tämä vuorohomma mahdollistanut minulle monta juttua mitä en olisi uskonutkaan. E sai ihanasta päiväkodista paikan ja kaikki palaset ovat loksahtaneet paikalleen. Myös Kaakon paikka minun sydämessäni.

Hiljalleen ollaan kasvettu takaisin Kymenlaaksolaisuuteen ja tähän kaupunkiin. Olen nauttinut koko sydämestäni lyhyistä välimatkoista ja sen tuomasta helppoudesta. Pääsen kävellen oikeastaan han mihin vaan tässä keskustassa, mitä ei todellakaan tapahtunut Tampereella Hervanta- keskusta välillä. Olen päässyt treenaamaan taas niin paljon kuin haluan ja saanut nähdä ystäviä ihan yhtä paljon kuin Tampereella. Ikävähän ei mene pois, mutta onneksi Suomessa on lopulta tosi lyhyet välimatkat.

Niin ankealta kuin tämä kulma näyttää näin tammikuussa, haluaisin esitellä kaikille Kotiseutuani, niin Kotkaa kuin Haminaakin. Olen saanut ihan äärettömän rauhan olla täällä ja vaikka on mieletön ikävä Tamperetta, niin en näe enää että muutettaisiin pois Kymenlaaksosta. Yksi syy miksi halusin taas alkaa kirjoittamaan, on saada tuoda näiden kahden kaupungin mahdollisuuksia esillle. Näissä ihanissa merenrantakaupungeissa on ihan mieletön potentiaali ja me asukkaat ei vaan tahdota aina uskoa siihen.

Kivaa viikonloppua, mie huitelen tästä iltavuoroon!

Keittiön kultaiset yksityiskohdat, sis. alekoodin!

sisältää mainoslinkkejä*

Kultareunuksinen laatikko TÄÄLTÄ*, Juliste TÄÄLTÄ*, kehykset IKEA, hedelmäkori H&M home

Olen kamppaillut jo pitkään keittiömme sisustuksen kanssa. Vanha rustiikkinen sisustus alkoi ottaa päähän ja haluttiin Timon kanssa muutosta. Kodin ykkösen loppuunmyynneistä tarttui  mukaamme keittiönpöytä joka määrittelee nyt keittiön sisustusta kovasti. Timo maalasi seinillä olevat perunakoritkin valkoiseksi, niin ne ei erotu niin pahasti.

Ensin tein keittöstä aikalailla mustavalkoisen, mutta sitten pikkuhiljaa sisustus alkoi rakentua kulta- messinkisen viinipullontelineen ympärille. Minun piti tilata yllä näkyvä lasikuutio makuuhuoneeseemme, mutta koska se sopi niin hyvin keittiöön niin tilasin makkariin toisen.. Oho 😀

Pikkuhiljaa olen löytänyt keittiöömme samansävyisiä yksityiskohtia ja nyt keittiö on enää keittiöremonttia vaille valmis (hehheh). Toisaalta nyt kun näyttää siltä, että emme ihan hetkeen muuta tästä asunnosta mihinkään on remontti hyvinkin mahdollinen. Myös jos asuntoa ajattelimme joskus myydä, on remontti sitä ennen viimeistään tehtävä.

Kaipaan kotiimme selkeitä linjoja ja koen, että vähemmän on enemmän. Yleensä vierastan erilaisia ”esineitä”, mutta tykkään silti yksityiskohdista, olen niitä vain ihan mahdottoman huono käyttämään. Haluisin pistää täällä kotona nyt vähän kaikkea uusiksi, mutta koitan pidätellä itseäni, sillä ei tässä nyt ole kaikkeen varaa mitä olen ajatellut.

Kevät on muutenkin aina sellaista aikaa, että haluaisin sisustaa koko kodin uusiksi, mutta jos nyt tällä kertaa vähän toppuuttelisin itseäni!

Ellokselta saa muuten nyt 30€ alennusta koodilla 355429 kun tilaat vähintään 90€ tilauksen. Kodintuotteisiin pääset TÄÄLTÄ

*Tarjousehdot:

Edut koskevat uutta, vähintään 90 euron tilausta Elloksen valikoimasta. Edut ovat voimassa 05.3.2017 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Nyt säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20). Tili- ja laskuasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja 0,-/tilaus, käteisasiakkaan 2,90/tilaus. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Ellos Matkojen tuotteisiin, Design by -tuotteisiin eikä tuotemerkkeihin UGG, Odd Molly, Odd Molly Home, SPANX tai Vagabond.