Millaista on lomailu ollut vauvan kanssa?

IMG_6798

… Eilen illasta suuntasimme ihanalle dinnerille Puerto Banuksen rantaan, aamun aloitimme tänään syömällä lähihotellin aamupalaa auringon noustessa ja päivä kului rauhallisesi altaalla. Nyt lapset nukkuu ja me aikuiset saamme hieman levähtää ennen kuin lähdemme illalliselle Fuengirolaan..

Kaikki sujui Emilin kanssa hyvin siihen asti ennen kuin sain ensimmäisen aterian eteeni. Emil päätti, että häntä ei todellakaan kiinnosta mitkään meidän dinnerit ja hän voisi mielummin leikkiä täysillä minun kanssani tai vain olla sylissä ja katsella valoja minun kävellessäni ympäri Banuksen satamaa. Kun vihdoin kolmatta kertaa Emilin kanssa diorin lastenvaateliikkeet kiertäneenä Emil väsyi ja nukahti syliini, oli hetken todella mielyttävää kävellä pitkin satamaa ihastelemassa toinen toistaan upeampia jahteja.

IMG_6813

Emil onneksi nukkui suurimman osan aamupalastamme, joten sain kerrankin juoda hetken rauhassa kahvia. Koko loppupäivän hän on ollut enemmän tai vähemmän pahantuulinen, sillä selvästikin vatsan toimimattomuus ja kuumuus häntä hieman vaivaavat. Olisitte muuten nähneet tuon pikku-ihmisen ilmeen, kun hänet laitettiin siihen vauvojen uimarenkaaseen! Emil potkutteli onnellisena ympäri lasten allasta pitkät tovit.. Harmi kun en tajunnut ostaa hänelle UV- pukua, Emil olisi varmasti viihtynyt altaassa nimittäin pidempäänkin!

Eihän loma ole vauvan kanssa millään tavalla samanlaista, kuin mitä se oli silloin ennen lasta (luonnollisestikkaan). Emil ottaa tilansa ja vaatii toki meiltä jatkuvaa huolenpitoa huomioimista. Luulen, että lomailu on hieman rennompaa sitten kun Emil voi jo itse pulikoida lasten altaassa ja muutenkin jaksaa hieman touhuilla ilman aikuisen jatkuvaa viihdyttämistä, toki sitten häntä pitää vahtia ihan eri tavalla. Onnea on tuo ystäviemme 2- vuotias, jota Emil jaksaa tuijotella pitkiäkin aikoja. Mutta vaikka minulla olisi viisitoista viisikuista mukana, niin on loma silti aina loma ja täällä on aivan ihanaa!

IMG_6797

 

 

Viisi kuvaa viikon varrelta ja olaplex- arvonnan voittaja.

sun

Tämä viikko oli viimeinen yhteinen lomaviikkomme ja huomenna aamulla starttaamme auton kohti Tamperetta. On ollut ihanaa viettää aikaa kolmistaan, perheenä. Emil on kasvanut viidessä viikossa tosi paljon ja hänestä on tullut ihana pikkumies. Valmistaudun taas henkisesti kuitenkin siihen, että pian en taas syö tai käy vessassa- ellei Emil päätä aloittaa päiväunien nukkumista vihdoin.

su

Tämä oikean puoleinen kuva on kukkakaupalta, jossa yksi parhaista ystävistäni on töissä. On todella haikeaa lähteä takaisin kotiin, kun ehdittiin jo tottua, että näitä tiettyjä ystäviä näkee taas helposti ja usein. Toisaalta on sitä jo ikävä Tampereen-ystäviäkin. Voi kunpa kaikki saisi samaan kaupunkiin<3.

Meillä oli eilen ensimmäinen ilta, jolloin pääsimme Timon kanssa ulos ihan aikuisten kesken. Päivää varjosti muuten ikävät asiat ja olin jo melkein perumassa lähtömme, koska oikeasti olin todella surullinen. Onneksi lähdettiin, oli ihanaa päästä ystävien kanssa ulos ja jorattiinkin lopulta marssi show:n jälkeen Tattoo- klubilla melkein kahteen. Iloisena yllätyksenä koko isäni perhe oli samassa paikassa. Tänään meinasi itku tulla kun hyvästeltiin vaari ja mummo, tuli ikävä jo nyt – niin kuin mummia ja pappaakin. Vasemmanpuoleinen kuva kuitenkin, koska tuo hame ei ole yhtään minun tyyliäni, mutta ihan ehdottomasti yksi kivoimmista vaatekappaleista, mitä olen pitkään aikaan ostanut.

image1 (24)

Loppuunmyyty aivan upea marssishow, joka kruunasi koko lomamme. Nämä on näitä, mitä ei voi selittää ennenkuin sen on itse kokenut. Minä, joka ei ikinä itke, pyyhin kyyneleitä useaan otteeseen, 2018 tule pian!

Vaikka kerroinkin aikaisemmin, että syksyn tulo ei minua ahdista, niin silti on jotenkin todella haikea ja melankolinen olo. Ihanaa lähteä kotiin, mutta Hamina oli meille hyvä ja ehkä enemmän kuin ikinä ennen on vaikeaa sanoa perheelle taas hyvästit hetkeksi. Onneksi pian nähdään taas.

Lopuksi vielä olaplex- arvonnan voittaja. Osallistujia oli ruhtinaalliset 102 ja voittajaksi valikoitui anoppini toimesta kommentoija numero 59 Katja , onneksi olkoon! Otan sinuun sähköpostitse yhteyttä 🙂