Toukokuun ensimmäiset päivät.

Kun yksi paranee niin seuraava sairastuu. Nyt meillä vuorossa on Emil ja varmaan tuo Timokin sitten saa saman taudin, olisi se tosi hyvää tuuria jos ei. Toivottavasti ei saa. Onneksi ehdittiin eilen hieman edes haistella vapputunnelmia kaupungilla. On jotenkin tosi hämmentävää miten tuolla oli ihmisiä aivan älyttömästi. En ole ikinä ennen käynyt kaupungilla Tampereella vappuna ja siis koko kaupunki oli aivan tukossa. Olen tottunut Kymenlaaksolaiseen katujen tyhjyyteen, joten tämä aivan ääriään myöten täynnä ollut keskusta tuli aivan yllätyksenä.

Meidän oli tarkoitus käydä vähän kahvilla jossain, mutta rattaiden kanssa sinne torin väenpaljouteen tunkeminen olisi ollut täydellinen itsemurha, joten jätettiin tämä ilo nyt tällä kertaa väliin. Päädyttiin Siperiaan ja siellä sitten juostiin Timon kanssa vuorotellen Emilin perässä ja toinen koitti juoda kahvia pikavauhdilla. Kyllä oli kivaa ja rentouttavaa sanoisin.

Viimeyö meillä menikin sitten ihan pipariksi. Emil on tosi räkäinen ja illalla nousi pieni lämpö, joten sen myötä myös yö oli aikamoista pyörimistä. Tänään jätettiin päiväkoti väliin, sillä minulla ei ollut töitä ja vaikka kuumetta ei aamulla ollutkaan, en viitsi tuota viedä sinne muita tartuttamaan.

Me päätettiin Timon kanssa aloittaa eilen neljän viikon herkuton. Minulla on 27.5 Abien tapaaminen ja siellä tuskin tulee ruokailua mietittyä, joten senkin vuoksi neljä viikkoa on erittäin hyvä. Tai onko tuo nyt ihan sitäkään, päivä vaille neljä viikkoa ehkä :D! Lähinnä meidän pitää katkaista tämä meidän ulkonasyömis- kierre ja alkaa laittaa koko porukalle ruokaa. Emilkin on alkanut nyt syödä niin hyvin, että voin taas tarjoilla hänelle samaa ruokaa kun meille. Tänään kyllä lensi mamman pöperöt kaaressa kun koitin tarjota – ehkä se on tuo flunssa?

Otettiin eilen vähän aloituskuvia Timon kanssa, jäin miettimään, että mikäköhän se minun tavoitteeni sitten mukamas on näiden neljän viikon aikana? No ainakin saavuttaa se 85kg mave, mikä minulla on ollut tavoitteena koko kevään. Saa nähdä milloin pääsen taas treenaamaan kun on tämä tauti edelleen päällä.. Laihtua en enää tästä halua ja lihas tuskin kauheasti kasvaa(toki vähän aina). Mitään hajua minulla ei ole paljon nyt painan. Ehkä otan tavoitteeksi vaan syödä säännöllisemmin ja paremmin, meillä alkaa nimittäin pian olla pizza- onlinessa aikamoiset bonukset!

Ajanhallintaa meidän tapaamme (eli kaaos Suorteilla)…

*Sisältää mainoslinkkejä

Ei ziisus mikä päivä tänään taas oli. Siis nautin ihan järjettömästi tästä kaikesta, mutta huomaan miten itsellä tämä ajanhallinta on ihan hukassa. On ihan kamalaa olla vähän myöhässä kaikkialta.

Emil oli tänään tosiaan kokeilemassa eräällä hoitajalla muutaman tunnin. Olin itse koko päivän töissä ja Timo onneksi pääsi jo aamupäivästä Emilin hakemaan kotiin. Olen ilmoittanut hänen päiväkotitarpeensa 19. päivä alkaen, joten sitten viimeistään meillä on ihan uusi arki edessä. Toisaalta hirvittää, toisaalta helpottaa, sillä nämä pari päivää ovat olleet kyllä aikamoista säätämistä jos minulta kysytään.

Mietin ihan oikeasti, että miten te töissä käyvät ihmiset oikein pidätte kotianne kunnossa? Meillä on täällä ihan sen näköistä kuin täällä olisi joku pommi räjähtänyt.. Tänäänkin kun tulin kotiin meinasin kääntyä kannoillani, sillä kaaos on ihan sanoinkuvaamattoman kauhea. Noh, huomenna ei tehdä varmaan mitään ihmeellistä, että josko vaikka ehtisin sitten siivota. Tai viimeistään torstaina. Minulla on muutenkin pitkä asialista odottamassa, että ehtisin kaiken hoitaa. En vaan voi käsittää mihin tämä kaikki aika katoaa.

 

Loppuviikon meinaan ottaa todella iisisti ja lähinnä käydä treenailemassa, sekä järjestellä Emilin synttäreitä. Niissä on ihan tarpeeksi ihmeteltävää ja hommaa, joten ihan hyvä, että loppuviikko menee hieman rentoillen. Mietin paljon, että miten tämä arki oikein rullaa lapsiperheissä, monelta äidit herää aamulla, että saa itsensä edes semisti ihmisen näköiseksi ennen töihin menoa? Missä välissä kodinhoito ja kaikki? Minulla on vielä niin paljon opittavaa!

Haluisin vielä muistuttaa teitä, että: yllä olevassa kuvassa näkyvä kello on heidän uudesta Classic Petite– kokoelmasta sävyssä rose gold. Koodilla emmakaisa  saat -15% kaikista DW tuotteista heidän verkkosivuillaan**.