Keittiön kultaiset yksityiskohdat, sis. alekoodin!

sisältää mainoslinkkejä*

Kultareunuksinen laatikko TÄÄLTÄ*, Juliste TÄÄLTÄ*, kehykset IKEA, hedelmäkori H&M home

Olen kamppaillut jo pitkään keittiömme sisustuksen kanssa. Vanha rustiikkinen sisustus alkoi ottaa päähän ja haluttiin Timon kanssa muutosta. Kodin ykkösen loppuunmyynneistä tarttui  mukaamme keittiönpöytä joka määrittelee nyt keittiön sisustusta kovasti. Timo maalasi seinillä olevat perunakoritkin valkoiseksi, niin ne ei erotu niin pahasti.

Ensin tein keittöstä aikalailla mustavalkoisen, mutta sitten pikkuhiljaa sisustus alkoi rakentua kulta- messinkisen viinipullontelineen ympärille. Minun piti tilata yllä näkyvä lasikuutio makuuhuoneeseemme, mutta koska se sopi niin hyvin keittiöön niin tilasin makkariin toisen.. Oho 😀

Pikkuhiljaa olen löytänyt keittiöömme samansävyisiä yksityiskohtia ja nyt keittiö on enää keittiöremonttia vaille valmis (hehheh). Toisaalta nyt kun näyttää siltä, että emme ihan hetkeen muuta tästä asunnosta mihinkään on remontti hyvinkin mahdollinen. Myös jos asuntoa ajattelimme joskus myydä, on remontti sitä ennen viimeistään tehtävä.

Kaipaan kotiimme selkeitä linjoja ja koen, että vähemmän on enemmän. Yleensä vierastan erilaisia ”esineitä”, mutta tykkään silti yksityiskohdista, olen niitä vain ihan mahdottoman huono käyttämään. Haluisin pistää täällä kotona nyt vähän kaikkea uusiksi, mutta koitan pidätellä itseäni, sillä ei tässä nyt ole kaikkeen varaa mitä olen ajatellut.

Kevät on muutenkin aina sellaista aikaa, että haluaisin sisustaa koko kodin uusiksi, mutta jos nyt tällä kertaa vähän toppuuttelisin itseäni!

Ellokselta saa muuten nyt 30€ alennusta koodilla 355429 kun tilaat vähintään 90€ tilauksen. Kodintuotteisiin pääset TÄÄLTÄ

*Tarjousehdot:

Edut koskevat uutta, vähintään 90 euron tilausta Elloksen valikoimasta. Edut ovat voimassa 05.3.2017 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Nyt säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20). Tili- ja laskuasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja 0,-/tilaus, käteisasiakkaan 2,90/tilaus. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Ellos Matkojen tuotteisiin, Design by -tuotteisiin eikä tuotemerkkeihin UGG, Odd Molly, Odd Molly Home, SPANX tai Vagabond.