Keittiön kultaiset yksityiskohdat, sis. alekoodin!

sisältää mainoslinkkejä*

Kultareunuksinen laatikko TÄÄLTÄ*, Juliste TÄÄLTÄ*, kehykset IKEA, hedelmäkori H&M home

Olen kamppaillut jo pitkään keittiömme sisustuksen kanssa. Vanha rustiikkinen sisustus alkoi ottaa päähän ja haluttiin Timon kanssa muutosta. Kodin ykkösen loppuunmyynneistä tarttui  mukaamme keittiönpöytä joka määrittelee nyt keittiön sisustusta kovasti. Timo maalasi seinillä olevat perunakoritkin valkoiseksi, niin ne ei erotu niin pahasti.

Ensin tein keittöstä aikalailla mustavalkoisen, mutta sitten pikkuhiljaa sisustus alkoi rakentua kulta- messinkisen viinipullontelineen ympärille. Minun piti tilata yllä näkyvä lasikuutio makuuhuoneeseemme, mutta koska se sopi niin hyvin keittiöön niin tilasin makkariin toisen.. Oho 😀

Pikkuhiljaa olen löytänyt keittiöömme samansävyisiä yksityiskohtia ja nyt keittiö on enää keittiöremonttia vaille valmis (hehheh). Toisaalta nyt kun näyttää siltä, että emme ihan hetkeen muuta tästä asunnosta mihinkään on remontti hyvinkin mahdollinen. Myös jos asuntoa ajattelimme joskus myydä, on remontti sitä ennen viimeistään tehtävä.

Kaipaan kotiimme selkeitä linjoja ja koen, että vähemmän on enemmän. Yleensä vierastan erilaisia ”esineitä”, mutta tykkään silti yksityiskohdista, olen niitä vain ihan mahdottoman huono käyttämään. Haluisin pistää täällä kotona nyt vähän kaikkea uusiksi, mutta koitan pidätellä itseäni, sillä ei tässä nyt ole kaikkeen varaa mitä olen ajatellut.

Kevät on muutenkin aina sellaista aikaa, että haluaisin sisustaa koko kodin uusiksi, mutta jos nyt tällä kertaa vähän toppuuttelisin itseäni!

Ellokselta saa muuten nyt 30€ alennusta koodilla 355429 kun tilaat vähintään 90€ tilauksen. Kodintuotteisiin pääset TÄÄLTÄ

*Tarjousehdot:

Edut koskevat uutta, vähintään 90 euron tilausta Elloksen valikoimasta. Edut ovat voimassa 05.3.2017 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Nyt säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20). Tili- ja laskuasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja 0,-/tilaus, käteisasiakkaan 2,90/tilaus. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Ellos Matkojen tuotteisiin, Design by -tuotteisiin eikä tuotemerkkeihin UGG, Odd Molly, Odd Molly Home, SPANX tai Vagabond.

Meidän koti: makuuhuone 1/2

*sis mainoslinkkejä

Minulta on toivottu postausta meidän kodista ja nyt kun täällä alkaa pikkuhiljaa näyttää siltä miltä haluankin, voin postaussarjaa pikkuhiljaa toteuttaa.

Kun muutimme tänne ostimme ikeasta uuden sängyn vanhan tilalle. Meille oli tärkeää, että sänky on itsessään näyttävä, sillä makuuhuoneeseen ei juurikaan muuta mahtuisi. Vaadimme sängyltä myös säilytystilaa, joten päädyimme ostamaan tämän brimnes- rungon ja siihen sopivan sängynpäädyn. Ollaan oltu tähän tosi tyytyväisiä, vaikka miinuksena pitää sanoa, että sänky on vähän korkea, niin jos Emil on sängyllä niin pitää olla ekstratarkka, että hän ei muksahda sieltä lattialle.

Toinen pieni miinus on se, että kun Emil nukkuu meidän välissä aamuisin, on hän alkanut tyhjentää sängynpäätyä meidän päällemme herätessään. Se nyt on toisaalta meidän valinta säilyttää siellä tavaraa, että ei siitä voi sänkyä moittia.

Päätin alunalkaen, että en laita meidän sänkyymme päiväpeittoa. Tykkään rennoista sisustuspetauksista ja jotenkin ajattelin sen toimivan meilläkin. Ehkä sen jonkin aikaa toimikin, muta pikkuhiljaa silmäni alkoi kaivata skarpimpaa petausta ja jollain ikean reissulla mukaani tarttui pieni päiväpeitto puolen sängyn päälle. Tämäkään ei minua tyydyttänyt, joten lopulta tilasin Ellokselta meille setin jossa oli päiväpeitto ja tyynynpäälliset.

Koko makuuhuoneen lookista tuli heti paljon skarpimpi ja olen ollut tähän ratkaisuun tosi tyytyväinen. Nyt minulla on sitten vielä vaiheessa makuuhuoneen lipaston päälynen ja kun saan sen valmiiksi, niin postailen siitä sitten. Meille on tulossa eteiseen pieni remontti ja haluisin vähän viilata meidän olohuonetta, mutta minun pitää ensin hieman lämmitellä Timoa sille ajatukselle hahhaha. En ymmärrä miten hän ei ole innoissaan kaikista minun ideoistani?

Tora- päiväpeitto: TÄÄLTÄ*, Tora- tyynynpääliset: TÄÄLTÄ*, 6- osainen lakanasetti: TÄÄLTÄ*

muu makuuhuoneen sisustus: TÄÄLLÄ*

EDELLINEN POSTAUS: ONKO OLEMASSA OIKEAA AIKAA?

#ilokiertoon haaste TÄÄLLÄ, olethan jo mukana?