Emma ”täystuho” Suortti ja muutama täysin epäolennainen asia..

sis. mainoslinkkejä

img_7731

Lähimmät ystäväni tietävät hyvin, että kun minä olen kyseessä voi tapahtua oikeastaan ihan mitä vaan. Tämän todistin viimeistään silloin kun aikanaan ollessani Hesburgerilla töissä onnistuin täysin vahingossa irroittamaan keittiön ulos vievän panssarioven. Siellä minä seison aivan järkyttävän kiireen keskellä ulkona ovi kädessä ja koska olin muutenkin uudessa työpaikassa ihan paniikissa, en uskaltanut huutaa apua vaan koitin itse selvitä tilanteesta. Olisitte nähneet vuoropäälikön ilmeen kun hän huomasi miksi roskienvientireissuni vähän venähti..

Ja jos nyt summaa viimeiset kolme päivää näin niinkun nopeasti niin minä olen..

…. Kaatanut lasin punaviiniä valkoiselle matollemme. Tein tämän saman viimeksi kun oltiin Haminassa isäni matolle ja Timon housuille. Oikeastaan viikko ilman, että minä kaadan jotain on aika hyvä viikko.

… Tiputtanut päällä olevan suoristusraudan vessanpönttöön. Onneksi minulla välähti ja tajusin olla koskematta siihen. Harmi, että suoristusrauta oli ihan uusi ja todella hyvä.

… Tiputtanut puhelimeni maahan niin, että sen näyttö meni aivan pirstaleiksi (toim. huom. toimii edelleen ;)). Ei siinä sinällään mitään, mutta kun minun toinen puhelimeni on juuri näytönkorjausarvion jäljiltä samsungilla ja odottaa, että haen sen ja vien korjaukseen. 

Jos nyt tämä viikko menisi ilman suurempaa säätämistä ja selviäisin sunnuntaihin vaikka esim. hengissä, niin ehkä ensi viikko olisi jo taas hieman parempi!

img_7727

Kollarimekko: Chiara forthi TÄÄLTÄ* , Takki: bubbleroom, samankaltainen TÄÄLTÄ*, kumisaappaat: crocs, huivi: cubus

Tuli näistä minun kuvistani mieleen, että tiedättekö sen pisteen elämässä kun vaatteiden ulkonäkö alkaa muuttua toisarvoiseksi ja mietit ihan oikeasti, että mitä on JÄRKEVÄÄ laittaa päälle kun lähtee ulos? No se hetki on nyt tässä. Minulla on kumisaappaat ja rakastan niitä!

img_7736

 

 

Eräs kesäinen päivä Haminassa.

ahead2IMG_5905

Jos en vielä tarpeeksi hehkuttanut tämän vuoden Hamina Tattoota, niin tässä taas yksi syy olla siitä todella fiiliksissä. Tattoo perinteeksi muodostuneet Wanhat pihat keräsi koko viikon Haminan vanhojen talojen sisäpihoille satoja ihmisiä sotilasmusiikkia kuuntelemaan. Erään sisäpihan uumenissa tapahtui hieman enemmän, sillä kampaamo Aheadin sisäpihalla soi sinä keskiviikkoisena aamuna Trinidad ja Tobakon raikas skitle- musiikki ja kolme työssään aivan uskomattoman taitavaa herrasmiestä antoivat parastaan hiusten parissa.

IMG_5922ahead8

ahead1ahead7

Kuten osa jo varmaan tietääkin, minä löydän itseni aina mitä ihmeellisimmistä tilanteista ja ilman erästä ihanaa ystävääni olisin varmaan tämänkin missannut. Oli ihan huippua päästä tekemään töitä tällaisten rautaisten ammattilaisten kanssa ja suuri kunnia päästä edustamaan Ivana Helsingin uutta mallistoa. Illan näytöstä säesti Ranskan sotilassoittokunta ja molemmat, sekä aamu – että iltanäytös olivat ihan täynnä.

Päivästä jäi käteen nippu uusia ihania ihmisiä ja kokemus, mitä ei varmaan taas tule ihan hetkeen eteen uudelleen. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että elämässä pitää antaa asioille mahdollisuus tapahtua, uskaltaa heittäytyä ja antaa välillä vähän erikoisemmillekin jutuille tilaisuus. Harvoin saa tehdä töitä yhtä intohimoisesti omaa ammattiaan kohtaan suhtautuvien ihmisten kanssa, jotka jaksavat positiivisuudellaan tartuttaa sen saman mahtavan fiiliksen kaikkiin ympärillään.

Tämä päivä olisi voinut jäädä yhtenä muistona mieleen muiden seassa, mutta tälläkertaa se jäi yhtenä kesän parhaana päivänä. Antakaahan asioiden välillä vaan tulla ja tapahtua ja uskaltakaa heittäytyä – mennä sen mukavuusalueen ulkopuolelle, niin saatte varmasti siitä paljon enemmän, kuin mitä annatte <3

/Kukat: Salla Kiri //Hiukset: Piatu Puhakka, Kalle Rantanen ja Mikko Korpela (minun hiukseni) //Meikki: Emma Räsänen/ Kuvat: Salla Kiri ja Minä

Päivän fiiliksistä myös ystäväni Sallan Sammalsydän- blogissa

ahead4

ahead3ahead