C9- lähtötilanne ja ajatukseni ensimmäisestä päivästä.

*yhteistyö Emilia Ristola/ forever

Ihan ekana haluan vaan sanoa, että eka yö unikoulua takana! Kiinnostaisiko teitä kuulla siitä erikseen? Paina <3 niin voin vaikka vielä illalla kirjoitella ekan yön tuntemuksista jos näyttää, että kiinnostusta riittää.

 

Ensimmäinen C9- päivä selätetty ja noh, vaikka valitin aamusta iltaan niin lopulta se meni aika kivuttomasti. Söin kaikki mahdolliset ”ylimääräiset” vihannekset ja hedelmät mitä mahdollista, joten ehkä siksi nälkä ei päässyt liian kovaksi. Huomasin vain miten paljon tulee närkittyä kaikkea turhaa jääkaapista kun olin vähän väliä jääkaapilla roikkumassa.

Ekstraa söin banaanihaukun verran – hyi minua, hahaha 😀

Tosiaan olen tosi skeptinen ja olen varmaan ihan kauhea asiakas, mutta annan tälle nyt mahdollisuuden. Toivon, että kroppa tosiaan ”heräisi” ja kyselemäni perusteella tuo aloevera tosiaan olisi hyvä ja hellä suolistolle, joten katsotaan mitä tästä vielä kehkeytyy! Ehkä tämä forever on saanut vaan minut niin varpailleni, mutta hei! Ei se ota jos ei se annakkaan ja nyt keksitytään tähän ja siihen mitä tällä saadaan aikaiseksi.

Sen olen jo nyt huomannut, että tässä tarvii vähän maalaisjärkeä. Olen itse tosi aamusyöjä ja huomasin, että ilta meni yllättävän kevyesti, joten vähän nyt fiksailin ruokarytmiä, niin aamutkin menee helpommin. Huomenna saan aamusta taas smoothien niin eipä tuo sitten enää tunnu missään. En ole nimittäin pitkään aikaan syönyt kahta lämmintä ateriaa päivässä. (hyi minua!). Edelleen juon aamulla vihermehun ja berocan + muut vitamiinit, sillä tuntuu, että silläkin jo jaksaa paremmin. Ainoa miinus oli se, että palelin yöllä ihan hirveästi… Johtuuko tästä vaikeaa sanoa!

Otin tosiaan eilen mitat itsestäni ja kuvat vielä tänään aamulla. Pakko sanoa, että jos ei mitään muuta niin näiden kuvien jälkeen on kyykkymotivaatio huipussaan! MISSÄ ON MINUN TAKAPUOLI?

Mitat olivat seuraavanlaiset (vertailun vuoksi toukokuussa otettuja mittoja)

18.5.2016 30.1.2017
Paino 66.5 kg 58.5kg
rinta 84,5
vyötärö 88,5 71,5
lantio 102 98,5
reisi 50 48
pohje ?!?! 34,5
käsivarsi 26,5

c9alku

alkukuvat

 

Neljän viikon muutos – dietistä ei tietoakaan..

Voin ihan rehellisesti sanoa, että tämä minun fitmama- rupeamani meni osaltani ihan reisille. En ole syönyt yhtenäkään päivänä jokaista ateriaa, taikka edes puolia niistä(ainakaan oikein). Olen syönyt tänä aikana hampurilaisen ja karkkia. Olen tehnyt kotitreeneistä yhteensä  ehkä kolme, mutta lenkkeillyt olen sitäkin enemmän.

Olen ihan totaalisen epäonnistunut tässä kuuden viikon prokkiksessa jos sitä katsoo fitmaman näkökulmasta, mutta jos katson vartaloani, tapahtuu muutosta koko ajan.  Tiedän, että en voi olla tänä kesänä siinä kunnossa mitä olin ennen raskautta, mutta voin silti rakastaa vartaloani ja tehdä sen eteen näissä koti-äiti puitteissa töitä. Kerkeän muokkaamaan siitä kiinteämmän sitten talven aikana, nyt keskityn vain palautumiseen ja kyllä minä mielelläni kadotan jokaisen raskauskilonkin tässä sivussa.

Koen, että oloni ei ole vieläkään täysin normaali ja synnytyksestäkin on vasta kaksi kuukautta. Tiedän, että raskaammat lihaskuntoharjoitukset eivät todellakaan tule vielä kuuloonkaan, eikä minulla kyllä ole niiden suhteen mikään kiire, ehdin kyllä kyykkäämään. Toki olen tehnyt kotona kyykkyjä pojan painolla. Voisin muuten jakaa vinkkejä kotona lapsen kanssa treenailuun, sillä nyt kun poika alkaa kannatella enemmän päätään on mahdollisuuksia avautunut ihan eri tavalla.

Tässä nyt kuitenkin muutoskuvat vajaan kuukauden ajalta(ja lopussa muutama eri muoto:D):

Lähtötilanne:

alkukuvat

Nykytilanne:

muutos2

Senttejähän minusta ei ole lähtenyt kuin vyötäröltä  9cm(kohtu vetäytyy, siksi niin paljon) ja kiloja tässä välissä kolme.. Varmaan jalat ja takapuoli alkaa taas sulaa kun aloitan kunnolla lihaskuntoharjoitukset.

Tässä vielä muutama maha viimeajoilta:

muutos12

Käyhän jättämässä kysymyksesi eiliseen postaukseen ”Terveiset kotiseudulta +nyt saa kysyä!”

Mukavaa viikonalkua<3