Hatara mieli.. Ovatko nämä nyt äitiaivot?

*Sisältää mainoslinkkejä

Olen ollut aina se ihminen, joka tietää missä tavarat ovat. Se ihminen joka muistaa sinun ja naapureidenkin puhelinnumerot, sekä vähintäänkin työvuorot. Töissä harvoin unohdin yhtään mitään ja kotona olen aina tiennyt mistä mikäkin tavara löytyy. Nyt vuosi kotona on tehnyt tehtävänsä. Aivoni ovat vähintäänkin virransäästötilassa.

Olen viimeisen vuoden aikana hukannut lompakkoni varmaan tuhat kertaa. Olen konkreettisesti hukannut sen monesti ja kotoa sitä on etsitty useampaan otteeseen. Hävitän kotona tavaroita, sillä ajatuksissani laitan niitä ihan mihin vaan. Joudun toden teolla miettimään mitä olen sopinut milloinkin ja unohdan Timon työvuorot, mitä en ikinä ole ennen tehnyt.

Minua ärsyttää, että kaupasta tulee kotiin ilman kauppalappua vain murto osa tärkeistä ostettavista ja aina saa olla hakemassa täydennystä. Minua ärsyttää etsiä tavaroita kotoa ja vielä enemmän minua ärsyttää tunne siitä, että jotain on nyt jäänyt tekemättä/ unohtunut.

Olen aina vihannut sitä kun ihmiset sanovat, että ”en pysty ajattelemaan näillä äitiaivoillani/raskausaivoilla/ imetysaivoilla”. Tavallaan ymmärrän kuitenkin mistä tämä kumpuaa. Etenkin nyt kun Emil soheltaa ympäriinsä jää minulta tosi paljon asioita kuulematta, huomioimatta ja näkemättä. En pysty oikein keskittymään mihinkään, joten kaupastakin tulee kotiin lapusta huolimatta ehkä 2/3 tavaroista.

Toivon tilanteen korjaantuvan töihinpaluun koittaessa. En ole se ihminen, joka unohtelee asioita tai ei kuuntele mitä toiset minulle puhuvat. Olen huolissani muistini laadusta ja haluan päästä jo tekemään töitä aivoillani. Auta armias jos en olisi tätä vuotta kirjoittanut, pitäisi varmaan aakkosetkin opetella uudestaan:D.

Sanokaa please, että en ole yksin tämän asian kanssa?

BTW. Luulin, että meillä oli eroahdistusta ilmassa noin kuukausi sitten. Olin väärässä. NYT meillä on sitä eroahdistusta todella.  nimim. tarvisin taas kantoliinaa…

Jos muuten kuvien vaaleanpunainen tyyli nappasi, niin nämä vaatteet löydät House of Brandonilta, kevät- uutuuksiin pääset suoraan TÄÄLTÄ.* Kuvien vaaleanpunainen takki TÄÄLLÄ*.

 

 

Parin päivän parhaat ja paljon kysytyn neuletakin tarina!

  • Olen nähnyt tänään paljon ystäviä. Yhden jonka kanssa ollaan välillä ihan ihan hiljaa, mutta silti on niin helppo olla. Toisen joka on kuin perhettä tai oikeastaan onkin niin paljon ollaan viimeisten vuosien aikana yhdessä jaettu. Ja kolmannen, joka on oikeastaan todella uusi tuttavuus, mutta tuntuu kun oltaisiin tunnettu pidempikin aika.
  • Meille muutti viikonloppuna toinen auto. Tunnen olevani kuin vapaa, sillä päästään Emilin kanssa hetkessä paikasta a paikkaan b ja en ole enää riippuvainen busseista.  Toisaalta olen iloinen, että tähän asti ollaan liikuttu bussin kanssa ja toisaalta käveltykkin pitkiä matkoja, sillä en muista milloin olisin hyötyliikkunut yhtä paljon. Nyt otan kyllä kaiken irti näistä autollisista päivistä.
  • Bussi, jonka ”ei linjalla” – tekstin tilalla olikin hymiö. Hymyilin sille pitkään sen näkemisen jälkeen.
  • Uusi matto olohuoneessamme. Se on niin iso ja niin pehmeä.
  • Uusi joogamatto ja treeni- appi, jotka lähestulkoon pakottavat tekemään kotijumppia.
  • Emil joka nauraa katketakseen kun jumppaan kotona. En muista milloin olisin kuulut hänen nauravan niin sielunsa pohjasta kuin katsellessaan minun jumppaavan.

Minulta on kysytty paljon tästä neuletakista ja siis tällähän on siis tarina. Olen ihan mieletön tarjoushaukka ja tämä piirteeni ei pettänyt taaskaan. Bongasin tämän neuleen jo kesällä Stockmannilta ja olisin sen silloin halunnut kovasti itselleni, mutta lähes 300€ hinta ei houkutellut. Nyt joulu- aleissa hinta oli tippunut jo 60%, mutta äitiyslomalaisena minulla ei ollut silloinkaan tähän neuleeseen varaa. Noh, perjantaina bongasin neuleen sitten rekistä, jossa ale- tuotteet olivat -50%, joten siinäkohtaa oli toimittava ja kotiutin tämän Ralph Laurenin superlämpimän neuleen itselleni.  Ihan yhtä hyvillä aleilla tämä ei ole, mutta siis neule löytyy ainakin TÄÄLTÄ , katsoin juuri stockan sivut ja siellä näitä ei ollut 🙁

Voin jo nähdä miljoona (ainakin) eri yhdistelmää joissa tämä toimii. Näen jo kesäillat, converset ja farkkushortsit tai revityt farkut…

Kuvat: PIIA PAJUNEN