Ajatuksena aina hauskempaa.

Vietettiin perjantaina ystävieni kanssa pikkujouluja. Olin odottanut tätä iltaa kuin kuuta nousevaa ja oli niin ihana ajatus päästä vähän tuulettumaan ja saada välillä vähän jotain muutakin mietittävää kuin vauvan vatsantoiminta ja päivärytmi.

Ilta oli hauska, mutta huomasin, että vielä hauskempi oli ajatus. Ajatus ei sisällä sitä osaa kun aamulla tuo tättähäärä (en tarkoita Timoa) läähättää korvaa vasten, tai valvoo aivan extemporee, kuin kostaakseen, seuraavana yönä kun univelkoja pitäisi paikata. Ajatus kimalteesta ja kuohuvasta tuntuu aika kaukaiselta siinä vaiheessa kun vaihdat pienessä darrassa kakkavaippaa tai kuuntelet päänsäryssä vauvan riemukasta kiljuntaa. Niinkuin tuossa viime viikolla kipeänä mietin, kuinka turhaa on mitata kuumetta, kun ei sitä sairaslomaa tästä vanhemmuudesta saa vaikka kuumetta olisi tuhat. Samalla tavalla sitä tajuaa, että eipä sitä noin vain vaihdeta vapaalle kuin ennen vauvan tuloa vaikka ajatus olisi kuinka virkistävä omasta mielestä.

Noh, onneksi osasin kerrankin olla järkevä ja join baarissa lähinnä vettä. Kotiinkin lähdettiin erittäin ajoissa ja huolimatta melkein tunnin taksimatkasta, olin peiton alla paljon aikaisemmin kuin mitä olisin itsekkään uskonut.  

On niin ihanaa odotella pientä juhlaa arjen keskelle ja saada sitä omaakin aikaa, niiden voimalla sitä aina jaksaa paremmin. Ulkona käyminen tulee aina olemaan minusta mukavaa, mutta nykyään laatu korvaa määrän. Huomaan nauttivani oikeastaan vielä enemmän kunnolla nukutuista öistä ja esimerkiksi parista salitreenistä viikon aikana itsekseen. Vauva- arjessa kun ne voimavarat ja jaksaminen kun ei ainakaan valvomalla parane :D!

Oli hauskaa käydä ihmisten ilmoilla, mutta on vielä hauskempaa, että tänään on aivan eri energiataso ja läsnäolo tähän koti- arkeen kuin eilen. Ulkona on ihan mieletön ilma ja koko päivä edessä! Milläs energiatasoilla siellä lähdetään tähän päivään?

collageperjantai2

Näyttävät pikkujoulukynnet edullisesti!

Tykkään siitä, että käteni ovat huolitellun näköiset. Näin talvella käsieni iho tuppaa kuivumaan todella kovasti ja on suuren työn takana pitää ne kosteutetun näköisenä.. Useimmiten epäonnistun siinä hommassa. Kun syksy tulee alkaa kynnet liuskottua ja on hepompi olla ilman kynsilakkaa kuin korjailla jatkuvasti epäsiistiä lohkeillutta väriä.

Olen ollut jo tovin lähes epätoivoinen hyvän ja kestävän lakan etsinnässä. Tuntuu, että kaikki kynsilakat lähtevät viimeistää kärjistä karkuun. Eilen käydessäni Tokmannilla päätin vielä kerran antaa tälle essence – geelilakalle mahdollisuuden ja ostin lakan lisäksi pohja, sekä päällyslakan. Tietenkin unohdin tätä pohjalakkaa laittaa, mutta päällys- lakan sentään muistin  😀

Nyt lakka on ollut kynsissä pian vuorokauden ja ainakaan vielä se ei ole mistään kohtaa lähtenyt halkeilemaan.. Itseäni ainakin ärsyttää kaikista eniten ne lakat jotka karkailee tuolta kynsien kärjistä! Hintaa tälle pohja, lakka ja päällinen – kombolle tulee juuri ja juuri 10€ joten vaikka tämä nyt olisi ihan surkea setti, niin ei tästä paljon köyhtynyt! Ainakin sävy on täydellinen alkavaan pikkujoulukauteen<3!

img_8254 img_8257